Najviše vole da se "kupaju" u parama i luksuzu, to im i najbolje stoji: 3 znaka koja obožavaju bogatstvo i hedonizam

Nedeljko Tišanović Vesti 02.09.2024 09:15 0

Jeste li vi rođeni u ova tri znaka?

žena

Shutterstock

Neki ljudi teže životu ispunjenom luksuzom i bogatstvom, a astrolozi tvrde da određeni horoskopski znakovi imaju poseban afinitet prema razbacivanju novca na skupe stvari, što im donosi osećaj sreće i zadovoljstva.

Prema astrološkim tumačenjima, sledeći horoskopski znaci posebno uživaju u luksuznom načinu života:

Bik

Bikovi su znaci koji izuzetno uživaju u materijalnim vrednostima i luksuzu. Ovi zemljani znakovi imaju razvijen osećaj za udobnost i zadovoljstvo. Njihov luksuzni način života dolazi iz ljubavi prema vrhunskoj hrani, dobrom vinu i udobno uređenom domu. Bikovi ulažu u kvalitetne dušeke jer veruju da je dobar san najveći luksuz, a njihova kupatila često podsećaju na mini spa oaze. Takođe, uživaju u skupljanju antikviteta i lepe opreme koja doprinosi udobnosti njihovog doma

Lav

Lavovi su rođeni za život na visokom nivou. Kao pravi kraljevi Zodijaka, oni ne poznaju skromnost. Njihova potreba za luksuzom potiče iz duboke želje da budu u središtu pažnje, da sjaje i budu obožavani. Lavovi vole sve što je ekstravagantno – od dizajnerske odeće i luksuznih automobila do najskupljih restorana, i ne prave kompromis kada je reč o kvalitetu.

Vaga

Dok Lav teži glamuru, a Bik udobnosti, Vaga teži lepoti i eleganciji. Ovaj vazdušni znak odlikuje izuzetan osećaj za estetiku i ravnotežu. Za Vagu, luksuz se ogleda u savršeno dizajniranom okruženju koje odiše skladom i stilom. Poznate su po svojoj ljubavi prema umetnosti, modi i svemu što je lepo. Vage uvek biraju savršeno usklađene garderobe, najnovije dizajnerske komade i raskošne enterijere. Njihovi domovi često izgledaju kao stranice prestižnih magazina za uređenje interijera, dok su njihovi ormari prepuni luksuznih brendova. Za njih, luksuz je način života i način na koji predstavljaju svoj svet.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Retrogradni merkur se završava, ali njegov uticaj se i dalje oseća #najzena #zena #fypシ #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading