Dnevni horoskop za ponedeljak, 12. avgust: Ribe morate obratiti pažnju na posao, a Jarčevi cvetaju

Nedeljko Tišanović Vesti 11.08.2024 19:41 0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

horoskop

Shutterstock

Ovan 
U ovom periodu je najbitnije da dovedete sebe u smiren položaj što se tiče vaših emocija jer ćete vi imati mnogo provokacija od strane zaposlenih. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška i imajte u vidu da ta osoba može i natalje da vam bude veoma bitna u poslu.


Bik
Vaša poslovna situacija je stabilnija narednih nekoliko dana zahvaljujući vašoj inicijativi i angažovanju. Sve što uradite u narednih nekoliko dana biće veoma specifično protumačeno od strane partnera zbog njegovih nerešenih emotivnih odnosa sa prošlošću.


Blizanci 
Mars u vašem znaku već neko vreme vam stvara osećaj nervoze i napetosti i ne možete neke određene stvari da pokrenete bez napetosti. Probajte da se skoncentrišete na ono što radite i da ne stvarate sebi unapred planove za budućnost.


Rak 
Vaša energija je na izmaku, probajte da neke stvari rešavate u hodu posebno kada su u pitanju odnosi u porodici. Ljubavni odnos sa partnerom će biti bolji onog momenta kada partner odluči da postavi stvari u njegovu korist narednih nekoliko dana. 


Lav
Potrudite se da u narednom periodu budete najbliži svemu onome što vi zamišljate i da ne dozvolite da osoba u znaku Lava vam drži predavanja. Čuvajte se svih onih koji žele da vide da budete na dnu posebno poslovni " neprijatelji ". Problemi sa spavanjem. 


Devica
U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se stvari odvijati jer partner će želeti da mnogo toga menja u načinu na koji funkcionišete. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna prepreka da ostvarite neke svoje zamisli od ranije. 


Vaga
Danas jedan od onih dana kada je najbolje da prespavate ili da ne reagujete uopšte. Svaki vid komunikacije može biti unapred osuđen na propast zato što ste previše nervozni i ne umete da se skoncentrišete na ono što je bitno. Sačuvajte sebe u emotivnom smislu.


Škorpija 
Vaša poslovna situacija će biti bolja jer sve zavisi od drugih i važno je da sarađujete u narednom periodu. Okrenite se više svemu onome što stvara osećaj lakoće posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom i odnos sa ljudima koji su vam veoma bliski. Zdravlje je promenljivo.


Strelac 
Čuvajte se naglih preokreta kada su u pitanju ljudi iz inostranstva ili saradnja sa ljudima iz inostranstva generalno. Jupiter u opoziciji sa vašim suncem stvara osećaj nedovoljne opreznosti mogućnost da neke stvari ne razumete u načinu komunikacije sa ljudima koji govore drugim jezikom. 


Jarac 
U ovih narednih nekoliko nedelja bićete pod jakim intenzitetom posla zato što se pokreću neke nove poslovne priče. Najvažnije je da svoje ambicije ostvarujete lagano i bez velikog pritiska posebno zbog jako bitnih poslovnih odluka koje ćete doneti u naredna dva dana.


Vodolija 
Čuvajte se svega onoga što ima veze sa drugim ljudima a posebno sa onim što donosi vaša poslovna situacija sa inostranstvom. Zdravlje je nestabilno zato što ne vodite dovoljno računa o svemu onome što vam osoba u znaku Lava poručuje.


Ribe
Nemojte dozvoliti da sve što se dešava u vašem životu mora da bude osuđen na propast, ovo se najviše odnosi na vaše aspekte poslovanja sa drugim ljudima. Poslovna situacija će se stabilizovati onog momenta kada naučite da poštujete sebe i da ne postavljate bespotrebna pitanja. 
 
Tagovi: #alo najzena
Komentari (0)
Loading