Najsrećniji dani za venčanje: Ako planirate svadbu, ovi datumi su najbolji za srećan brak, a jedan treba izbeći

Vesti 04.08.2024 15:15 0

Odabir povoljnog datuma venčanja unosi pozitivnu energiju u brak i omogućava da on potraje.

venčanje

Shutterstock

Svi parovi koji razmišljaju o tome da do kraja 2024. godine stanu na ludi kamen, obradovaće vest da je upravo ova godina najbolja za venčanje. Tako bar kaže stara kineska tradicija koja se temelji na verovanju da je trenutak ulaska u brak presudan za njegovu dugovečnost i kvalitet odnosa.

Datum utiče na trajanje braka

Važno je odabrati povoljan datum venčanja, jer to unosi u brak pozitivnu energiju i sklad i tako osigurava da se uspešno prebrode sve nedaće. Zbir brojeva u ovoj godini je osam (2+0+2+4), a to je broj koji simbolizuje beskrajnu ljubav između muškarca i žene.

venčanje

Shutterstock

 

Najbolji datumi za venčanja

Kada je reč o srećnim mesecima, to su – avgust i novembar, a kad govorimo o datumima, najsrećniji su 2, 8, 13, 14, 17, 20, 25 i 29. dan u spomenutim mesecima.

Prema kineskom horoskopu, najsrećniji dan za venčanje je 8. avgust. Broj osam predstavlja beskonačnost, a kada se primeni na brak, označava beskrajnu ljubav između partnera. Budući da je avgust osmi mesec u godini, broj osam ima dvostruko značenje i njegov se učinak pojačava.

Koji datum treba izbegavati?

Isto verovanje kaže da bi trebalo izbegavati 4. dan u mesecu za venčanje, jer je broj 4 povezan sa lošom ljubavnom srećom. A ako povoljan datum padne u subotu, to je dupla sreća, jer se veruje da je subotu blagoslovio Saturn, planeta obnove i braka.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading