Oni su rame za plakanje i "partneri u zločinu": Od ova 4 astro znaka nema boljih prijatelja

Tatjana Badarević Vesti 04.08.2024 09:55 0

Bilo da tražite odanu osobu od poverenja, pustolovnog 'partnera u zločinu' ili nekoga da vas podržava, određeni horoskopski znakovi ističu se kao najbolji prijatelji.

žene

Shutterstock

 

Rak

Rakovi su poznati po svojoj saosećajnoj prirodi i nepokolebljivoj odanosti. Kao vodeni znakovi kojima vlada Mesec, poseduju intuitivno razumevanje emocija, što ih čini empatičnim slušaocima i odanim saputnicima.

Vaš prijatelj Rak biće vaš stub snage tokom životnih oluja, nudeći sigurnu luku usred nemirnih mora. Svojim instinktima za odgajanje i zaštitničkim instinktima, Rakovi neguju duboke, značajne veze izgrađene na poverenju i međusobnoj podršci.

Vaga

Vage su oličenje ravnoteže i harmonije, blagoslovljene prirodnim šarmom koji privlači ljude k njima kao moljce prema plamenu. Pod vladavinom Venere, planeta ljubavi i lepote, izvrsni su u negovanju mira i rešavanju sukoba taktično i diplomatski. Vaš prijatelj Vaga udahnuće u vaš život eleganciju i gracioznost, stvarajući skladnu atmosferu kuda god pošli.

Sa svojom društvenom prirodom i istančanim osećajem za poštenje, Vage su divni prijatelji kojima je prioritet sklad u njihovim vezama.

Strelac

Strelci su večni avanturisti Zodijaka, koje pokreće bezgranična žeđ za znanjem i novim iskustvima. Pod upravom Jupitera, planeta ekspanzije i optimizma, poseduju zarazan entuzijazam koji izaziva uzbuđenje u onima oko njih.

Vaš prijatelj Strelc biće vaš partner u zločinu u uzbudljivim izletima, podstičući vas da prigrlite spontanost i istražite čuda sveta. Svojim avanturističkim duhom i otvorenim umom, Strelci nadahnjuju svoje prijatelje da žive život punim plućima i prihvate uzbuđenje nepoznatog.

Ribe

Ribe su sanjari i vizionari Zodijaka, obdarene beskrajnom maštom i dubokom vezom s mističnim carstvima. Pod upravom Neptuna, planeta duhovnosti i intuicije, poseduju dubok izvor empatije i saosećanja koji nadilazi zemaljske granice.

Vaš prijatelj Riba istkaće očaravajuće tapiserije fantazije i magije, pozivajući vas da istražite dubine svoje mašte i prigrlite lepotu neviđenog. Svojim intuitivnim uvidima i poetskim senzibilitetom, Ribe svoja prijateljstva obogaćuju osećajem čuđenja i očaranosti, piše  Astrotalk.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading