Dešava se jednom u 100 godina, 4 znaka čeka neviđena sreća: Poznata astrološkinja otkrila uticaj astrološkog fenomena

Nedeljko Tišanović Vesti 29.07.2024 17:25 0

Saznajte šta su planete pripremile za vas u naredniom periodu...

Shutterstock

Shutterstock

Vasilisa Volodina, jedna od najpoznatijih ruskih astrološkinja, nedavno je objavila astrološke prognoze za avgust 2024. Prema njenim predviđanjima, četiri horoskopska znaka će u ovom mesecu doživeti izuzetno povoljan period. Prema njenom mišljenju, avgust će biti mesec iznenađenja i poklona, kako u emotivnom, tako i u materijalnom smislu.

Ovan

Pripremite se za izuzetnu sreću u avgustu! Očekuju vas značajni i pozitivni događaji. Brzo i odlučno krenite ka svojim ciljevima jer će se u ovom periodu dogoditi ključan trenutak u vašoj karijeri. Vaš trud će biti prepoznat, što može doneti unapređenje ili bonus. Takođe, očekujte susret sa osobom koja će igrati važnu ulogu u vašem životu i koja će vas inspirisati da ostvarite svoje planove.

Lav
Ovo je vaše vreme! Avgust će vam doneti mnogo radosti i iznenađenja u privatnom životu. Ako ste još uvek sami, očekujte susret koji će vam promeniti život. Za one u vezama, avgust će doneti strasti i uzbuđenja kao na početku veze. Ako planirate putovanja, avgust će vam doneti dodatnu magiju i sreću. Sve će ići lako, a partner će vam pokazati koliko vam je važan.

Strelac
Nebo vam u avgustu donosi sjajne vesti. Bićete u prilici da promenite mnogo važnih stvari i da iskoristite brojne prilike koje će se otvoriti pred vama. Sada je idealno vreme da realizujete ambiciozne planove i pokrenete velike projekte. Svaki izazov će se pretvoriti u uspeh, a možda vas čeka i neočekivani dobitak ili nasleđe. Podelite svoju sreću sa porodicom i prijateljima, i ne zaboravite da investirate u sreću.

Ribe

Ovaj avgust će vam doneti ostvarenje svih vaših snova i želja na neverovatne načine! Osećaćete se kao da ste u bajci. Možda ćete otputovati na destinaciju iz snova, dobiti novac ili kredit za stan, ili proširiti porodicu. Imaćete odlične odnose sa kolegama i prijateljima, a mesec će vam biti ispunjen aktivnostima i zanimljivim događajima. Energija će vam dolaziti kroz komunikaciju, a naročito ćete imati sreće u kontaktima sa osobama iz elemenata vode i zemlje. Uživajte u ovom periodu koji ste zaslužili!

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading