Dnevni horoskop za petak, 5. jul: Rakovima danas sve ide od ruke, Bik da ne zapostavlja ljubavni život

Vesti 04.07.2024 19:37 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju, a prenosi naš astrolog Nena Janković.

žena

Shutterstock

Ovan

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam daje mogućnost da poslovno napredujete. Čuvajte se duplih prijatelja i njihovih opravdanja. Nije sve u parama.

Bik

Danas se više bavite ljubavnim odnosom, jer ste zapostavili partnera u poslednje vreme zbog posla. Čuvajte se naglih odluka u vezi partnerskog odnosa. Niko nije savršen pa ni vi. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Tokom ovog dana bićete pod velikim uticajem drugih ljudi koji imaju svoje zahteve i potrebe. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi budu na neki način zanemarivali jer je sve to deo života. Proći će.

Rak

Danas će vam sve ići od ruke, pa iskoristite prilike koje vam se nude na poslovnom i privatnom planu. Morate da imate više razumevanja za svoje potrebe i ciljeve. Zdravlje je stabilno.

Lav

Na vama je da odlučite da li ćete biti okrenuti svemu onome što ste planirali ili ćete biti u sadašnjem trenutku. Niko nema dovoljno razumevanja za vas i vašeg potrebe. Čuvajte se naglih pokreta u vezi zdravlja.

parovi

Shutterstock

 

Devica

Danas će poslovna komunikacija biti veoma aktivna, ali ćete vi imati osećaj kao da je sve nekako nategnuto. Osoba u znaku Ovna vam daje dobre savete u vezi sa poslom, pa je poslušajte. Odvojite vreme i za ljubavni život.

Vaga

Bavite se stvarima koje su emotivno osetljive. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život i to se najviše odnosi na vašeg partnera. Ljubomora ne rešava ništa ali ipak nađite način da se suprotstavite partneru.

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život i vaše mišljenje o sebi. Niko ne zna šta je vama u srcu. Glavobolja.

Strelac

Previše ste okupirani stvarima koje su veoma nestabilne i nemaju određenu svrhu. Ovo se odnosi na poslovnu saradnju sa inostranstvom i to vas čini veoma nervoznim. Zdravlje je odlično.

parovi

Shutterstock

 

Jarac

Probajte da se posvetite svemu onome što ste previše odlagali. Odmor vam je potreban pa se organizujte u tom pravcu ovih dana. Prijatelji će imati potrebu da vam se mešaju u život.

 Vodolija

U narednih nekoliko dana kasnićete sa obavezama i to vas može emotivno koštati. Ne donosite zaključke koji se odnose na vaše zdravlje i raspoloženje. Ipak sve je veoma promenljivog karaktera.

Ribe

Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partneru i njegovom mišljenju. Niko nema prava da vas pita kako se osećate dok god nemate potrebu da to kažete. Zdravlje je stabilnije u odnosu na prošli period.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading