Dnevni horoskop za sredu, 10. april: Rakovima sledi ljubavni rolerkoster, Vagama prošlost kuca na vrata

Vesti 09.04.2024 19:15 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene

Zabrinuta žena

Shutterstock

Ovan 

Današnja poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj intervenciji i vašoj organizaciji. Emocije su danas u drugom planu zato što se određene stvari ne dešavaju onako kako vi očekujete. Problemi sa kičmom. 

Bik 

Situacija u krugu porodice biće stabilnija onog momenta kada članovi porodice nauče međusobno da se poštuju a vi da naučite da poštujete sebe i svoje potrebe. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka i retko kada ima razumevanje. 

Blizanci 

Čuvajte se naglih preokreta kao što su emotivne odluke koje danas mogu biti i negativne, posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Prošlost koju partner pokušava da vrati je veoma nemoguće ostvariti, pokušajte da se posvetite svemu onome što ste planirali ranije. 

Rak 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa prijateljima i porodicom - imate potrebu da sve bude onako kako vi želite, barem ovaj put. Ljubavni deo života je pod uticajem Marsa i stvara velike promene koje ćete tek osetiti narednih nekoliko dana. 

Lav 

Budite spremni na kompromis sa partnerom i sa članovima porodice jer drugačije ne možete funkcionisati. Niko nije savršen što znači da i sam partnerskih odnos je predstavljen kao neka težina koja vas itekako opterecuje danima. 

Devica 

U narednom periodu bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim planovima. Nemojte dozvoliti da se drugi okrenu protiv vas zbog vaše potrebe da kažete sve u lice iskreno i otvoreno. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Danas ćete pod uticajem pomračenja Sunca koje je kod vas pokrenulo mnogo toga iz prošlosti. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju na vaš način razmišljanja posebno ako su u pitanju članovi porodice. Niko nema pravo da vas proziva. 

Škorpija 

Danas se osećate kao da se pokreće nesto mnogo važno u vašem životu, a ustvari danas je generalno miran dan. Više je do vaših emocija i emotivnih promen
Ljubav vam daje vetar u ledja jer ste to zaslužili.

Strelac 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju svi aspekti poslovanja sa inostranstvom i imate preveliku potrebu da se dopadnete svima sa kojima saradjujete. Nemojte dozvoliti da se drugi previse mešaju u vaše odnose sa javnošću. Zdravlje je stabilno. 

Jarac 

Čuvajte se duplih prijatelja odnosno ljudi koji su vam bliski a ustvari imaju veoma čudne navike. Niko nije savršen, nemojte ni vi to očekivati od sebe. Zdravlje je odlično ali vodite računa o mogućim emotivnim stresovima. 

Vodolija 

Čuvajte se duplih standarda kada je u pitanju ljubavni odnos jer je partner veoma različito raspoložen u narednih nekoliko dana. Obratite pažnju na moguće sukobe mišljenja sa partnerom i njegovom porodicom. Nije sve onako kako izgleda. 

Ribe 

Vaši aspekti poslovanja sa inostranstvom ili sa ljudima sa kojima ste poslovno bliski su veoma nestabilni zahvaljujući vašoj potrebi da se dugo razmišljate. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju ali i vi nemojte donositi nagle emotivne odluke. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading