Nedeljni horoskop od 7. do 14. aprila: Ovnu se aktiviraju tajni neprijatelji, Blizanci kao magnet privlače suprotni pol...

Slobodanka Ćorić Vesti 08.04.2024 09:51 0

Pročitajte na šta vas u ovoj nedelji upozoravaju zvezde

horoskop

Shutterstock

Ovan

Posao: Konjunkcija vašeg vladaoca Marsa i Saturna u astrološkom polju tajnih neprijatelja, ove nedelje upozorava na probleme sa starijim osobama ili nekadašnjim saradnicima. Zbog pozicije retrogradnog Merkura, simbola komunikacija, moraćete da promenite ili odložite neke planove. Spoj Jupitera i Urana, donosi vam novac preko građevinskih ili poslova sa nekretnina.

Ljubav: Totalno pomračenje Sunca, koje upravlja vašim ljubavnim životom, 8. aprila, blizu asteroida Hiron, priziva neki događaj iz prošlosti u vaš zajednički život, što nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Venera u vašem znaku blizu Neptuna, do 10. aprila, slobodnim Ovnovima donosi ljubavni zanos sa Lavom.

Zdravlje: Pad energije.


Bik

Posao: Spoj vašeg vladaoca Venere i Neptuna, donosi vam novac preko paralelnog aranžmana. Retrogradni hod Merkura, vladaoca vaših finansija i talenata, upozorava da pazite šta i kome pričate, kako neko ne bi prisvojio vaše zasluge. Spoj Jupitera i Urana u vašem znaku, uvećava vaše prihode preko nekretnina, a aspekti Plutona opominju da ne nasedate na provokacije.

Ljubav: U vreme pomračenja Sunca blizu asteroida Hiron u astrološkoj kući tajni, 8. aprila, moguća romansa sa mlađom osobom ili starom simpatijom. Vladalac vaših partnerskih odnosa, Mars blizu Saturna, donosi vam probleme sa nekim ko prema vama oseća nešto više od prijateljstva. Rak misli na vas.

Zdravlje: Bol u leđima.


Blizanci

Posao: Napet aspekt vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, koji upravlja i vašim biznisom, upozorava na dodatni oprez sa finansijama i prilikom dogovora sa strancima. Spoj Marsa i Saturna u astrološkom polju karijere, usporava ili odlaže realizaciju nekih projekata. Na sreću, verovatno imate paralelni izvor prihoda preko izdavanja ili prodaje nekretnina.

Ljubav: Sa Venerom u astrološkom polju društvenog života, kao magnet privlačite suprotni pol. Totalno pomračenje Sunca u Ovnu, 8. aprila, donosi vam susret s nekim čijem ćete drskom šarmu teško odoleti. Pozicija Meseca u vašem znaku, 11. aprila, nagoveštava bliži kontakt sa osobom koju poznajete preko posla.

Zdravlje: Glavobolja.

 


Rak

Posao: Pomračenje Sunca blizu retrogradnog Merkura u prepunoj astrološkoj kući karijere, 8. aprila, donosi vam konflikte u komunikaciji sa nadređenima (naročito Račicama). U prvom delu perioda, moguće su nesuglasice i sa inostranim partnerom, zbog finansija. Nemojte da žurite, ako planirate da investirate u posao sa prijateljima, sačekajte period posle 20. aprila.

Ljubav: Spoj Saturna i Marsa, vladalaca vašeg emotivnog života, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim partnerom. Slobodni Rakovi oko 10. aprila mogu da osete ljubavni zanos s Devicom koja će ih osvojiti romantičnim porukama. Jedan šarmantni Bik želi ponovo da uđe u vaš život ali pitanje je da li vi to želite.

Zdravlje: Bol u zglobovima.


Lav

Posao: Mars i dalje pravi napet aspekt sa Saturnom, donoseći vam probleme sa finansijama, naročito ako se bavite nekom samostalnom delatnošću. Pozicija retrogradnog Merkura, koji upravlja vašim poslovnim aktivnostima, upozorava da u ovom periodu izbegavate potpisivanje ugovora i sklapanje dogovora. Imate podršku uticajne osobe koja ceni vaš profesionalizam.

Ljubav: Totalno pomračenja vašeg vladaoca Sunca u devetom astrološkom polju, 8. aprila, donosi vam probleme u komunikaciji sa partnerom i njegovom rodbinom. Konjunkcija Neptuna i Venere, do 10. aprila nagoveštava romantičan susret sa Vagom, na kraćem putu u inostranstvu ili predavanju. Jedan Ovan misli na vas.

Zdravlje: Provodite više vremena u prirodi.


Devica

Posao: Pozicija vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, koji upravlja i vašom karijerom, donosi vam ponudu za isplativ aranžman, ako se bavite pisanjem, intelektualnom ili delatnošću koja podrazumeva česta putovanja. Spoj Neptuna i Venere, planeta inspiracije i novca, do 10. aprila, najavljuje dogovor sa strancima o ulaganju u zajednički posao. Poslušajte savet Raka.

Ljubav: Aspekt Marsa i Saturna, u astrološkoj kući partnerskih odnosa, i ove sedmice, nepovoljno da utiče na komunikaciju sa bračnim partnerom. U vreme totalnog pomračenja Sunca u osmoj astrološkoj kući, 8. aprila, slobodne Device preko posla mogu da upoznaju šarmantnu osobu. Strastveni susret sa Škorpijom.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

 


Vaga

Posao: Već početkom perioda, dobijate ponudu za zajednički posao s nekim koga već poznajete, ali niste sigurni da li da nastavite saradnju. Sačekajte bolji period, posle 25. aprila, za detalje dogovora ili potpisivanje ugovora sa strancima. Pozicija vašeg vladaoca, Venere, upozorava da do 10. aprila, izbegavate rizične finansijske poteze, ako se bavite uslužnom delatnošću.

Ljubav: Naglašeno sedmo astrološko polje, u kome će 8. aprila biti totalno pomračenje Sunca, donosi vam promenu zajedničkih planova sa bračnim partnerom. Dopadate se nekome koga poznajete preko posla, ali imate utisak da ta osoba zbog nečega okleva. U drugoj polovini perioda, dobijate romantičnu poruku od Strelca.

Zdravlje: Smanjite unos šećera.


Škorpija

Posao: Vaš vladalac Pluton u napetom aspektu sa retrogradnim Merkurom, planetom logike, u astrološkoj kući svakodnevnih obaveza, upozorava na oprez sa finansijama, ako poslujete sa strancima ili radite preko interneta. Totalno pomračenje Sunca, 8. aprila, donosi vam konflikte i nesuglasice sa nadređenima. U drugoj polovini sedmice, poslušajte savet jednog Jarca.

Ljubav: Konjunkcija Neptuna i Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, do 10. aprila nagoveštava ulazak u romansu sa umetnikom, lekarom, naučnikom. Zauzetim Škorpijama, u prvoj polovini perioda, udvara se neko od koga ih deli veća razlika u godinama. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje vašu podršku.

Zdravlje: Podložnost povredama.


Strelac

Posao: U vreme pomračenja Sunca u petoj astrološkoj kući, 8. aprila, možete da dobijete ponudu iz inostranstva za umetnički ili sportski projekat. Odložite, ako možete potpisivanje ugovora o novom aranžmanu, za period posle 25. aprila. Novac pristiže preko poslova sa nekretninama, poljoprivrede ili trgovine prehrambenim proizvodima. Poslušajte savet jedne Vodolije.

Ljubav: Retrogradni hod Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, obrazuje kvadrat sa Plutonom, pa razlog nesporazuma sa partnerom može da bude njegova potreba da uvek bude u pravu. Romantična konjunkcija Venere i Neptuna, u kući ljubavi, slobodnim Strelcima oko 10. aprila donosi zaljubljivanje u Vagu.

Zdravlje: Pazite se za volanom.

 


Jarac

Posao: Konjunkcija vašeg vladaoca Saturna i Marsa, koji upravlja vašim planovima i biznisom, usporava završetak jednog projekta. Pozicija Jupitera i Urana, donosi vam srećne okolnosti i uvećanje prihoda kada je reč o nekoj kreativnoj delatnosti. U drugoj polovini sedmice, možete se naći u dilemi da li da prihvatite ponudu za isplativ posao sa strancima.

Ljubav: Pomračenje Sunca blizu retrogradnog Merkura u polju privatnosti, 8. aprila, upozorava na trzavice i rasprave sa bračnim partnerom i članovima porodice. Spoj Venere i Neptuna, nagoveštava ljubavni zanos Jarčevima treće dekade. Tokom celog perioda, moguće su trzavice sa rođacima, komšijama, saradnicima.

Zdravlje: Provodite više vremena sa prijateljima.


Vodolija

Posao: Naglašen znak Ovna, ove nedelje stavlja akcenat na kraća putovanja, privatni biznis i intelektualne delatnosti, preko kojih pristiže novac. Pozicija vašeg suvladaoca Saturna, planete ograničenja i kašnjenja, u drugoj polovini perioda, upozorava na oprez prilikom dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Jedan Blizanac može da vam da dobar savet.

Ljubav: Pomračeno Sunce, vladalac partnerskih odnosa, u astrološkoj kući komunikacija, 8. aprila, slobodnim Vodolijama donosi susret sa interesantnom osobom na kraćem putu. Pluton u vašem znaku pravi kvadrat sa retrogradnim Merkurom, "zaduženim" za vaš ljubavni život, pa su moguće trzavice sa voljenom osobom.

Zdravlje: Alergija.


Ribe

Posao: Naglašeno astrološko polje novca, u kome će 8. aprila biti i pomračenje Sunca, upozorava na dodatni oprez sa finansijama, jer su mogući vanredni troškovi. Sastanak sa predstavnikom velike korporacije, može da rezultira dogovorom o budućoj saradnji ali nije pravo vreme za potpisivanje ugovora. Ukoliko nameravate da investirate u nov posao, budite oprezni.

Ljubav: Pozicija retrogradnog Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, podstiče ljubomoru i posesivnost kod voljene osobe. Romantičan spoj vašeg vladaoca Neptuna i Venere, planeta iluzija i ljubavi, u prvom delu nedelje, čine vas sklonim zabludama. Dobijate sentimentalnu poruku od bivše simpatije.

Zdravlje: Smanjite unos šećera.

Komentari (0)
Loading