Pomračenje u Ovnu nam stiže 8. aprila 2024. godine: Ova 4 znak doživeće ozbiljan finansijski potres

Slobodanka Ćorić Vesti 02.04.2024 12:25 0

U vreme događaja pored Sunca i Meseca biće i vladar finansija Venera

novac

Shutterstock

Pomračenje u Ovnu nam stiže 8. aprila 2024. godine. U vreme događaja pored Sunca i Meseca biće i vladar finansija Venera. Mnogim znacima horoskopa Venera može da donese "dozvolu" da imaju bolji kvalitet života, jer tu počinje energetski rast sfere prihoda. Na primer, da biste dobili bolje plaćen posao, važno je da proširite svoje lične potrebe. Horoskopski znaci koji će doživeti najveće finansijske promene su:

OVAN

Pomračenje se dešava u vašem znaku, što znači da akumulira bukvalno svaku oblast vašeg života i daje priliku za ozbiljan finansijski pomak. Do 20. aprila retrogradni Merkur će učiniti da budete neodlučni po pitanjima kupovine, ali i po tome koliko ste spremni da preuzmete nove finansijske obaveze. U vreme pomračenja, 8. aprila, vaš vladar će biti u sektoru tajni i samoće. Za velike odluke je potrebno vreme.

DEVICA

Pomračenje Ovna se dešava u vašem sektoru porodičnog kapitala, ali će zbog retrogradnog Merkura proces dobijanja kredita, nasledstva ili prodaje nekretnina značajno usporiti. Najverovatnije, situacija može da bude povezana sa uticajem ženske osobe na to pitanje. Možda samo vaš agent za nekretnine ili advokat može pogrešno da popuni papire ili da uopšte ne kontaktira potencijalnog kupca. Sve dokumente proverite kod notara. Lilit je u vašem znaku do kraja juna, što simbolizuje probleme sa obradom transakcija i potpisivanjem ugovora. Takođe očekujte promene u zaradi vašeg partnera, najverovatnije će u potpunosti promeniti svoje zanimanje.

VODOLIJA

Uprkos činjenici da se pomračenje dešava u sektoru komunikacija i dokumenata, mnoge Vodolije mogu da budu zaglavljene u procesu primanja velike sume novca. Budući da skup planeta u Biku utiče na sektor nekretnina, postoji šansa da budete pod stresom zbog kašnjenja plate ili neisplate nekih zasluga. Budite strpljivi, do 25. aprila ova pitanja će dobiti jasno rešenje.

RIBE

Pomračenje je u vašem sektoru plata, ali zbog retrogradnog Merkura biće niz pregovora oko isplata i tome za koliko novca ste spremni da uradite posao. Odličan trenutak da razgovarate sa svojim nadređenima o ličnoj promociji, koja će najverovatnije biti odobrena od 21. do 24. aprila. Budite strpljivi, jer su sve finansijske poteškoće privremene.

Komentari (0)
Loading