U aprilu i maju čeka ih obilje: Tri znaka horoskopa plivaće u novcu i uživati u romantičnoj ljubavi

Slobodanka Ćorić Vesti 29.03.2024 12:00 0

Ovo su astro-predviđanja za svaki od njih

U aprilu i maju čeka ih obilje: Tri znaka horoskopa plivaće u novcu i uživati u romantičnoj ljubavi

Shutterstock

Horoskop za april i maj 2024. fantastičan je posebno za ova tri znaka, koja dobijaju pegršt poklona od univerzuma. Zvezde su povoljno postavljene za vodene znakove – pa će Rakovi, Škorpije i Ribe imati period izobilja. Ovo su astro-predviđanja za svaki od njih.

Rak

April će biti mesec pun romantike i jakih veza. Povoljna astralna energija učiniće da se posvetite porodici, od koje ćete dobiti lepe vesti. Komunikacija i razumevanje biće važni za vašu ljubavnu vezu. Finansijski dobici su izvesni, posebno u maju, kada ćete imati neočekivane prilike za finansijski rast, bilo kroz ulaganja ili kroz povećanje prihoda od posla. To je idealno vreme da sledite svoje strasti i ispunite svoje profesionalne ciljeve. Isticaćete se kreativnošću i istrajnošću. Raspoloženje će vam ovog proleća biti odlično jer vas univerzum nagrađuje za sav trud koji ste uložili poslednjih godina.

Škorpija

Intenzivna energija ovih meseci učiniće vas privlačnim, bićete zaista magnet za potencijalne partnere ili za svog sadašnjeg ljubavnika. Ako ste u vezi, posebno tokom maja meseca, možete očekivati više strasti nego inače. Što se tiče karijere i novca, preporučuje se da budete pažljivi za svaku ideju ili priliku za napredovanje. Vaše šanse za uspeh mogu doći iz bilo kog pravca, a univerzum ih može staviti pred vas u najneobičnijim oblicima. Čak i ako se radi o izlasku iz zone komfora, uradite to sa puno samopouzdanja. Obilje vam stiže i na duhovnom planu, gde ćete doživeti unutrašnji mir.

Ribe

Mnogo lepih stvari čeka vas kada je reč o partnerstvu. Energiju dobijate od ljudi oko sebe i potrebna vam je socijalizacija da biste se osećali dobro. Proleće je idealan period za upoznavanje sa svojom srodnom dušom (ako ste slobodni) ili za učvršćivanje veze. Idealno vreme za romansu i negovanje jakih emocionalnih veza. Što se tiče karijere, osetićete nalet inspiracije. Ako je vaš posao vezan za umetnost ili zahteva vašu kreativnost, zablistaćete. Takođe, dobr je prilika i ako želite da promenite posao, posebno krajem aprila i početkom maja. Stupite u kontakt sa sobom, odgovor na mnoga pitanja krije se u vašoj duši. Aktivnosti kao što su meditacija, joga ili šetnje prirodom pomoći će vam da održite vitalnost i uskladite se sa sobom, piše andreearaicu.ro.

Komentari (0)
Loading