Najveće maze: Ovih 5 znakova obožavaju razmenu nežnosti, dodir im je prvi na listi

Vesti 27.03.2024 22:00 0

Maženje im pruža osećaj sigurnosti, omogućavajući im da izraze svoju naklonost na opipljiv način...

par

Shutterstock

Maženje je jedan od najjednostavnijih, ali najdubljih oblika ljudske veze. Toplina drugog tela, nežan dodir i osećaj sigurnosti i udobnosti mogu biti neverovatno umirujući. Dok neki ljudi možda više vole svoj lični prostor, drugi napreduju u fizičkoj naklonosti, tražeći trenutke maženja kad god mogu.

Zanimljivo je da astrologija sugeriše da su određeni horoskopski znaci skloniji da uživaju u maženju od drugih.

Ako ste radoznali da saznate koji znakovi će najverovatnije prihvatiti ovu nežnu zabavu, čitajte dalje da biste otkrili 5 horoskopskih znakova koji vole maženje.

zagrljaj

Shutterstock

 

Rak

Rak, negujući vodeni znak kojim vlada Mesec, poznat je po svojoj dubokoj emocionalnoj osetljivosti i brižnoj prirodi. Oni napreduju u intimnosti i povezanosti, i ne postoji ništa što više vole nego da se priljube sa svojim voljenima. Maženje im pruža osećaj sigurnosti, omogućavajući im da izraze svoju naklonost na opipljiv način.

Bik

Bik, postojan zemljani znak kojim vlada Venera, ceni udobnost i fizičko zadovoljstvo iznad svega. Oni jako cene finije stvari u životu, uključujući prepuštanje prijatnim sesijama maženja. Bikovi su neverovatno taktilni i senzualni, i ne uživaju ništa više od toga da se zagrle oko partnera i uživaju u toplini njihovog zagrljaja.

Ribe

Ribe, sanjivi vodeni znak kojim vlada Neptun, poznate su po svojoj romantičnoj i maštovitoj prirodi. Imaju duboku žudnju za emocionalnom vezom i intimnošću, a maženje je savršen način da izraze svoju ljubav i naklonost. Ribe su veoma empatični i intuitivni, što ih čini neverovatno usklađenim sa potrebama i željama svog partnera.

Vaga

Vaga, šarmantni vazdušni znak kojim vlada Venera, odnosi se na ravnotežu i harmoniju u odnosima. Imaju jaku averziju prema sukobima i nastoje da stvore mirno i harmonično okruženje gde god da odu. Maženje omogućava pojedincima Vagama da ojačaju svoju emocionalnu vezu sa svojim partnerom i neguju osećaj bliskosti i intimnosti.

Lav

Lav, hrabri i harizmatični vatreni znak kojim vlada sunce, voli da bude u centru pažnje i obožava da ga maze i razmaze njihovi najmiliji. Iako možda imaju reputaciju da su nadmeni, Lavovi takođe imaju meku i negujuću stranu koja žudi za naklonošću i fizičkom bliskošću. Maženje sa svojim partnerom im omogućava da pokažu svoju ranjivu stranu, navodi Astro Talk

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading