Pomračenje Meseca 2024: Ne počinjite novi posao, u ljubavi slede preokreti, a evo ko će dobiti pare!

Vesti 25.03.2024 17:00 0

Pomračenje Meseca se dogodilo danas i simbolizuje kraj jednog ciklusa, okončanje nečega u korist nečeg novog.

žena

Shutterstock

Astrolog Jovana Milekić piše da se pomračenje Meseca dogodilo danas, na 5. stepenu znaka Vaga, u blizini fiksne zvezde Zaniah, koja nosi prirodu Venere i Merkura.

Simbolizuje kraj jednog ciklusa, faze, okončanje nečeg u korist nečeg drugog. Pomračenje Meseca u znaku koji vlada odnosima, skladom, diplomatijom, ukazuje na period u kom ćemo veoma teško dolaziti do diplomatskih rešenja problema, nemogućnost da se postignu kompromisi i isključivost.

Širiće se razne glasine

Pomračenje Meseca u Vagi za dispozitora ima Veneru u Ribama, koja se odvaja od konjunkcije sa Saturnom, ali koja je i dalje aktivna. U danima koji slede će najglasniji biti upravo oni koji nemaju puno za reći. Gde god čujete “ima tu nešto, ne znaš ti…”, znajte da nema ništa, navodi Jovana Milekić, astrolog. Pažljivo birajmo kome dajemo priliku da nas u narednim danima, u nešto ubeđuje. Sklonimo se od “sveznajućih”, zarad sopstvenog mira i mentalnog zdravlja.

U trenutku eklipse tranzitni Mars je u znaku sa Saturnom u Ribama, pa će se sve vrste ludila namnožiti! Mentalna opijenost glupostima i potreba da se šire glasine će dominirati. Ko god nema šta da kaže, gle čuda, narednih dana će nešto izmisliti i eto belaja. Ne širimo tračeve i gledajmo svoja posla i sve će biti u redu.

Ne počinjite novi posao

Prekidaćemo i poslove u kojim nemamo dobre uslove i otvoriti se za one u kojim će naši kvaliteti izaći na površinu. Ali, pomračenje u znaku Vage nikako ne pogoduje pregovorima i poslovnim dogovorima. Sada ne treba počinjati poslovne saradnje, otvarati firme, ulaziti u brakove, seliti se… Sve navedeno u narednom periodu otpočeto, ima ograničen rok trajanja i neslavan ishod.

poslovni dogovor

Shutterstock

 

Ugroženo je zdravlje

Na zdravstvenom planu, ova eklipsa utiče na bubrege, opasnost od otkazivanja istih, jer se dešava u znaku Vage koji ovim segmentom vlada. Opasnost od moždanog udara, jake glavobolje i povrede glave, usled Merkurovog položaja uz Hirona u Ovnu su nešto što se može očekivati narednih dana. Pad u vatru, povrede od hladnog oružja, afektivnost, verbalni i fizički konflikti, narednih dana uzimaju danak.

Ljubav na ispitu

Astrolog Jovana Milekić piše da eklipsa u znaku Vage označava period preispitivanja i emotivnih dnosa. Dispozitor Venera, u Ribama se odvaja od Saturna i ide ka sekstilu sa Jupiterom u Biku, pa ćemo narednih dana i sedmica doslovno odvajati žito od kukolja, skidati mrenu koja nam je ometala vid i konačno neke ljude videti u punom “sjaju”, hoću reći, mraku.

Znate ono, kad bi vi za nekog ili nešto “do pakla i nazad”, a taj neko ne bi ni do ispred kuće u obrnutom smeru? Znam da znate i sada je vreme da takvim ponašanjima odzvoni! Čim se to desi, otvaramo se ka kvalitetnijim pričama i odnosima u kojim su poštovanje i ljubav obostrani, a baš o takvim odnosima govori dolazeći sekstil Venere u Ribama i Jupitera u Biku.

brak

Shutterstock

 

Ne idite na estetske intervencije

Vaga je i znak estetike, umetnosti, lepote, pa narednih dana kada je jak uticaj pomračenja u ovom znaku, ne bi trebalo raditi estetske intervencije na licu i telu, ističe astrolog Jovana Milekić.

Evo kako pomračenje Meseca utiče na vaš podznak:

OVAN – Problemi sa partnerima, prekid ugovora, promena bračnog statusa, sukobi u javnosti.

BIK – Problemi sa zdravljem, loš imunitet i hormoni.

BLIZANCI – Okretanje novog lista u ljubavi, problemi sa decom za one koji ih imaju.

RAK – Promene mesta stanovanja, lošije zdravlje jednog roditelja. Preokret u ljubavi na bolje.

LAV – Opasnost u saobraćaju, mogućnost papirološkog problema i sukoba sa komšijom, rođakom…

DEVICA – Veći troškovi i problemi sa finansijama.

VAGA – Preokret na svim poljima, potreba da se rešite balasta prošlosti i idete napred. Opasnost od povreda i sukoba.

ŠKORPION – Nesanica.

STRELAC – Promena planova.

JARAC – Promena poslovne pozicije, lošije zdravlje jednog roditelja.

VODOLIJA – Promene sudbinskog tipa, odluka o novom životnom smeru, moguća promena struke, prekid studija i početak novih.

RIBE – Završavate sa dugovima, ali i saznajete da se isključivo i samo na sebe možete osloniti.

 

Komentari (0)
Loading