Ova tri znaka će se razvesti do kraja proleća: Sledi tužan kraj njihovim brakovima!

Nena Janković Vesti 15.03.2024 09:41 0

Nije sve baš tako crno, uz malo truda i mnogo ljubavi, problemi mogu da se reše

Kim Kardašijan

Profimedia

Kada je u pitanju od 2024. godina najveći problem u vezi ljubavnih odnosa mogu imati Blizanci, Vodolije i Strelčevi. 

Blizanci su veoma osetljivi i njihove emocije će biti preopterećene od marta 2024. godine kada Saturn pravi opoziciju na njihovo polje braka. Najvažnije je voditi računa o mogućim problemima iz prošlosti, posebno kada je u pitanju 2021 godina kada su se pojavili problemi u vezi ljubomore i posesivnosti u njihovom braku.  Ako budu dovoljno strpljivi, mogu da savladaju ovaj problem. Ali mnogi pripadnici ovog znaka biće veoma nervozni i napeti pa  može doći do prekida odnosa a samim tim i da razvoda. 

 

Strelčevi su pod jako negativnim uticajem Marsa u Blizancima. Taj negativni aspekt traje od oktobra 2022. godine i oseća se do kraja proleća 2024. godine. U tom periodu mnogi Strelčevi imaju potrebu da prekinu komunikaciju sa partnerom jer se osećaju zapostavljeno i neprihvaćano. 

Što se tiče Vodolija, tokom proleća Venera pravi opoziciju na njihovo polje braka i bračne komunikacije. Mogući su verbalni sukobi koji mogu krenuti i ranije. Tokom maja mnoge Vodolije osećaju pritisak od strane partnera i može doći do veoma dramatičnih sukoba pa i prekida odnos. Važno je povesti računa o načinu komunikacije jer sve se negativno odražava na njihove porodice. 

 

 

Komentari (0)
Loading