Dnevni horoskop za nedelju, 25. februar: Device da se čuvaju naglih odluka, Bikove iscrpljuju ljubavni odnosi, a šta je sa ostalima?

Vesti 24.02.2024 19:33 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Do kraja dana povedite računa o tome koliko je važno da se posvetite svemu onome što volite, s to su druženja sa prijateljima i ljudima sa kojima ste otvoreni i bliski. Potrebno je da se okrenete sebi. 

 

Bik 

Čuvajte se duplih standarda kada su u pitanju odnosi sa prijateljima i porodicom jer često ne možete da kontrolišete sebe i svoje potrebe. Niko nije savršen pa ni vi. Ljubavni odnosi vas iscrpljuju. Nemojte da dozvolite sve to.  

 

Blizanci

Tvrdoglavo se ponašate kada je reč o partneru i njegovom mišljenju. Ne želite da se posvetite svemu tome jer želite da zadržite svoje mišljenje po svaku cenu. Zdravlje je pod uticajem vaših misli pa su mogući problemi sa spavanjem. 

 

Rak 

Tokom dana bićete pod jakim uticajem porodičnih odnosa i to vam baš teško pada jer ne umete da kažete Ne. To se posebno negativno odnosi i na vaše zdravlje koje je pod uticajem Saturna. 

 

Lav 

U narednih nekoliko dana bićete pod velikim pritiskom drugih posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Partner vas zapostavlja mnogo više nego što možete da zamislite iako vam je tl veoma komplikovano da razumete. 

 

Devica 

Čuvajte se naglih odluka posebno u vezi poslovne situacije sa inostranstvom. U vama je velika želja da uspete u vezi novog poslovnog projekta ali ne želite da sarađujete sa ljudima sa kojima niste u najboljim odnosima.

 

Vaga 

Čuvajte se svih onih koji vam daju lažnu nadu u vezi posla i poslovnih planova za budućnost. Nije sve onako kako izgleda posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Zdravlje je odlično. 

 

Škorpija

Danas ste previše otvoreni za nove susrete što nije u opisu vaše ličnosti. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim planovima za naredni period. Sve zavisi od vas i od vaseg emotivnog raspoloženja. 

 

Strelac 

Do kraja dana povedite računa o mogućim ucenama od strane partnera ili od osobe u znaku Jarca koja vam je emotivno veoma bliska. Nije sve": zlato što sija ", ali važno je da se pokrenete i sa razumete svoju vrednost kao osoba. 

 

Jarac 

Danas je dan kao stvoren za ljubav i lepe emocije ali vi ste previše emotivno zatvoreni. Sa vama je jako teško pokrenuti bilo šta lepo i pozitivno naročito pod negativnim uticajem Marsa i Merkura koji vas emotivno destabilizuju već neko vreme. 

 

Vodolija

Trenutno ste pod jako negativnim uticajem Merkura u znaku ribe koji vam stvara osećaj nepoverenja prema ljudima generalno. Nemojte da nosite nagle odluke danas i okrenite se nekim mirnim aktivnostima koje su vam dostupne. 

 

Ribe 

Za vas je ovo veoma poseban dan jer je važno da neke stvari emotivno sredite i da postignete jednu stabilnost iznutra. Partnerski odnos je veoma nestabilan zahvaljujući vašoj potrebi da stalno dramatizujete svoje emocije. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading