Astrološka prognoza Vladimira Vlajića: Merkur u Vodoliji pokreće tajne emocije, Pluton donosi rusvaj i gubitke

Slobodanka Ćorić Vesti 05.02.2024 18:22 0

Pali smo zbog Merkura u Vodoliji. Danas je na nultom stepenu i zato svi osećamo čudnu energiju, neko neiščekivanje. Već sutra će se sve ubrzati, možda čak i previše

Astrološka prognoza Vladimira Vlajića: Merkur u Vodoliji pokreće tajne emocije, Pluton donosi rusvaj i gubitke

NajŽena/ Ilustracija

Februar 2024. godine je mesec ljubavi! Donosi novi ljubavni ciklus i velike promene. Čekaju nas simpatije, flert, brak, a možda i razvod! Astrolog Vladimir Vlajić je u emisiji "150 minuta" na Prvoj otkrio je da svi znaci Zodijaka osećaju pad energije zbog Merkura u Vodoliji, a potom je dao detaljnu prognozu za sve znake horoskopa od 5. do 11. februara 2024. godine.

"Pali smo zbog Merkura u Vodoliji. Danas je na nultom stepenu i zato svi osećamo čudnu energiju, neko neiščekivanje. Već sutra će se sve ubrzati, možda čak i previše. Merkur je protekle tri nedelje bio u znaku Jarca, pa je dao lagani period, ali sada kreće sve da se menja", rekao je astrolog.

"Ovnovi treba da vode računa u saobraćaju, zdravstveni segment je vezan za potencijalne probleme. Stoji im mogućnost da uđu u komplikovanu emotivnu priču ove nedelje. Biće tajno, ali strastveno i teško će se definisati. Ta osoba najverovatnije dolazi kroz poslovni segment. Zauzetima se otvara mogućnost da iskomuniciraju sa nekim iz prošlosti, hteli oni to ili ne. Dobra nedelja za posao, ali zbog konjukcije Merkura i Plutona, savet je da ne rizikuju. Ovo je inače nedelja esktrema i neki mogu mnogo da dobiju, a neki mnogo da izgube. Pluton je veliki rušitelj i daje gubitke. Dobiće neku poslovnu ponudu koja će se realizovati sledeće nedelje.

Bikovi su dobro. Početak nedelje vezan je za potencijalne fatalne susrete. Tokom vikenda mogu da nalete na nekoga iz prošlosti, imaće mogućnost da biraju. Zauzeti će se dogovarati, biće malo kruti. Strasti su prisutne, ali biće problema u komunikaciji. Treba malo više nežnosti da pokažu. Danas, sutra i prekosutra slede bitni poslovni pregovori. Sa šefovima će se naći na istim talasnim dužinama. Ako očekuju novac, dobiće ga u ovoj nedelji, ali je ovo aspekt esktrema. To znači da mogu da ga izgube ili da ga dobiju, sve zavisi od ličnog horoskopa. Mnogo će raditi i većini će se isplatiti.

Blizanci treba da vode računa o krvnom pritisku i stomaku. Slobodnima dolazi neko iz prošlosti, neko ko je uspešan i neko ko može da im ponudi određeni balans koji im je potreban. Mislim da to može da bude dobra priča za njih. Zauzeti će tokom nedelje biti dobro, ali tokom vikenda mogu da budu malo napeti. Trebalo bi da povedu računa u komunikaciji sa voljenom osobom. Tri puta treba da provere šta potpisuju, šta pričaju o poslu, naglašen je aspekt štete.

Rakovi treba da vode računa o virusnim upalama i prehladama. Emotivni segment donosi komplikovanu ljubavnu priču. Slobodni mogu da uđu u vezu sa nekim ko je mlađi od njih, ko ima čudno ime ili interesantno zanimanje. Rakovi su u periodu kad im trebaju izazovi, a imaće ih na ljubavnom planu. Kod zauzetih su emocije prenaglašene, ova nedelja će biti promenljiva za njih. Biće problematična za one koji su već u nekoj kriznoj fazi. Može doći do kulminacije i prekida. Rakovi su jedni od retkih znakova koji mogu da profitiraju kroz ovaj položaj planeta. Treba da rizikuju jer mogu najviše da dobiju.

Lavovi treba da provere krvnu sliku. Slobodni mogu da upoznaju tokom vikenda nekoga ko je jako interesantan. Kod zauzetih će biti naglašena strast, a ta uzavrela strast može da dovede u četvrtak ili petak do problema, nervoze i ljubomore. Imaće mnogo poslovnih izazova tokom cele nedelje, ali realizacija treba da bude tek od sledeće nedelje.

Devicama nervoza može da bude najveći problem tokom ove nedelje. Slobodnim Devicama se pojavljuje neko preko posla ili na nekom javnom mestu. Interesantan flert može da ih odvede u emotivnu priču. Zauzete Device će pomagati nekome, prijaće im osećaj zajedničkog projekta, to će ih zbližiti. Ovo je nedelja dobitaka, puno će raditi. U drugoj polovini će im trebati bolja organizacija jer će se dinamika ubrzati. Ne treba da sumnjaju u sebe.

Vage su dobro. Za vikend će se opustiti i tada može doći do manjih zdravstvenih tegoba. Slobodnima stoji mogućnost da na kraćem putu upoznaju nekoga ko je interesantan i vrlo pričljiv. Kod zauzetih daljina može da pravi problem, ali je ovo bolja nedelja u odnosu na prethodnu. Krajem nedelje sledi očekivani uspeh, stižu dobre vesti. Treba da vode računa o pravnom segmentu koji je malo problematičan. Savet je da budu opuštenije u ovoj nedelji.

Škorpije se dobro osećaju. Slobodnim Škorpijama se pojavljuje neko iz prošlosti, ali imaće mogućnost da biraju. U periodu su kada žele da osvajaju. Ko god da im se svidi, biće nezaustavljiva sila. Zauzete Škorpije će brinuti oko voljene osobe, ali ja bih rekao da ta briga nije opravdana, mada zavisi od ličnih tranzita. Treba da budu oprezne sa pravljenjem daljih planova u poslu. Biće malo napornija nedelja za njih, ali će se pokrenuti dobra dešavanja, naročito preko prijatelja.

Strelčevi su dobro. Emotivni segment i slobodnima i zauzetima donosi neka iskušenja. Treba da vode računa u kom pravcu će usmeriti svoju pažnju. Mnogi Strelčevi će zbog posla putovati. Sve što čekaju, desiće se ove nedelje, pogotovo ako čekaju pravna rešenja. Treba da vode računa u saobraćaju.

Jarčevi treba da obrate pažnju na kardiovaskularni segment. Slobodnima stoji novo poznanstvo preko posla, a zauzeti će dosta raditi tokom nedelje, pa neće imati vremena za partnera. Vikend može da donese neku nervozu, u smislu da će partner tražiti više pažnje ili dokaz ljubavi. Biće malo komplikovana situacija. Početak nedelje donosi pomoć prijatelja za posao. Biće dobra nedelja za njih.

Vodolije mogu da imaju problem sa nesanicom. Slobodni mogu početkom nedelje da 'izgube glavu' za nekom novom osobom. Zauzeti će biti malo nervozni, ali sve će proći. Poslovni segment je vezan za neka odlaganja, neće biti velikih promena.

 Ribe treba da povedu računa o povredama. Slobodnima sledi dosta flertova, ali rekao bih da će osoba koja im se svidi, biti zauzeta ili emotivno nedostupna. Zauzetima stoji mešanje treće osobe. Postoji mogućnost za nesporazum sa poslovnim saradnicima. Kraj nedelje donosi uspeh", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Komentari (0)
Loading