Za koga treba da se udaju Ribe? Izdvajamo 4 idealna znaka samo za vas, sa njima je život san

Vesti 21.02.2024 18:49 0

Njihovi snovi i ambicije mogu ih zaista naterati da nastave sa vezama za koje drugi možda misle da su im van domašaja

svadba

Shutterstock

Dakle, verovatno prilično dobro poznajete sami sebe, ali ipak vredi naglasiti osobine ličnosti Riba. Na kraju krajeva, vaš budući partner bi mogao da čita ovaj članak kako bi naučio o vama i proverio da li bi trebalo da vas smatra za brak.

Ribama upravlja Neptun i kao takvi su veoma kreativni i vole da istražuju svoju bezgraničnu maštu. Energija koju Ribe odaju je veoma slična okeanu (njihov životinjski znak je riba, tako da ima smisla) One su magične, pune mističnosti, ali i pomalo zastrašujuće.

Njihovi snovi i ambicije mogu ih zaista naterati da nastave sa vezama za koje drugi možda misle da su im van domašaja.

ribe

Shutterstock

 

U vezama i brakovima ipak mogu imati jednu veliku manu. Žao nam je što to moramo da kažemo, ali njihova reputacija je nepostojana.

Ovo neizbežno može dovesti do problema u odnosima, posebno rano. Oni takođe često mogu da previde probleme koji su im ispred nosa. Rekli smo to ranije i ponovićemo, konfrontacija u vezi može biti zdrava. Međutim, držanje sve u sebi može dovesti do ozlojeđenosti i frustracije. Uvek je najbolje imati otvorenu liniju komunikacije sa svojim partnerom, posebno oko velikih tema u vašoj vezi.

Uz to, iako su poznati i po tome što druge stavljaju na prvo mesto, pa će prednost dati sreći svog partnera. Ne samo to, već su i veoma prilagodljivi i vrlo lako vide svet iz perspektive drugih ljudi. To je ono što ih čini odličnim opcijama za mnoge znakove koje treba uzeti u obzir kada razmišljaju o braku.

Ko Ribama može pružiti bračno blaženstvo ?

Dakle, već znate da smo odabrali Bika kao najkompatibilniji znak za Ribu za brak. Međutim, imamo i bliske kandidate u obliku Rakova, Škorpije i Jarčeva.

U sledećem odeljku ćemo malo istražiti 4 savršena kandidata:

Bik

Pouzdanost i praktičnost, možda zvuči kao da opisujemo savršen automobil, ali ne! Ovo su kvalitete koje možete očekivati kod Bika. To su samo neki od razloga zbog kojih smatramo da su idealni par za Ribe kada razmišljaju o braku.

venčanje

Shutterstock

 

Kombinacija ovog uparivanja je savršena za harmoničan i srećan život. Dok Bik unosi praktičnost i temeljnu energiju u vezu, Ribe donose svoj kreativni šarm i emocionalnu dubinu. Ovo omogućava Ribama da sanjaju velike snove, ali znaju da su u isto vreme stabilne. Zajedno mogu postići velike stvari u suprotnosti, ali na najneverovatniji način. U suštini, tamo gde jedan zaostaje, drugi povlači opuštenost stvarajući savršenu atmosferu.

Ne samo sve to, već u braku oba znaka vrednuju poverenje i posvećenost. Jednom kada daju te zavete jedno drugom, ništa ih neće razdvojiti. 

Rak

Drugi vodeni znak lako je shvatiti zašto su Rakovi visoko na našoj listi najboljih udvarača.

Ranije smo pisali o Rakovom idealnom meču i očigledno je da ovo dvoje mogu da se pozabave bilo čim zajedno. Oni to rade na način koji može stvoriti partnerstvo pune ljubavi, podrške i negovanja na kojem će zavideti svi oko njih.

Oni razgovaraju jedni sa drugima na tom kreativnom nivou, svaki sa svojom živom maštom. Istovremeno, emocionalna povezanost koju ova dva stvaraju treba da se divi. Oboje se teško snalaze kada su u pitanju emocije i biće veoma empatični jedno prema drugom.

zagrljaj

Shutterstock

 

Znate li osećaj kada nađete nekoga sa kim se jednostavno povežete? Možete se razumeti, a da ne kažete mnogo. Pa, to savršeno opisuje ovo dvoje. I to je savršeno u braku, posebno ako ima i dece. Pomaže da se domu doda harmonija i mir i ojača veza kao par.

Međutim, glavni bonus što su u kontaktu sa svojim emocijama takođe može biti njihov pad. Ako se njihove emocije preliju i ne osećaju se toliko podržano koliko bi trebalo, to bi moglo značiti katastrofu. Zbog toga su blizu Bika sa rezultatom 9 od 10.

Škorpija

Još jedna sila na koju treba računati je emocionalna veza koju Ribe mogu da dele sa Škorpijom. Slično kao i veza sa Rakom, oboje dele duboko razumevanje međusobnih emocionalnih potreba koje mogu stvoriti harmoniju.

Oba znaka su takođe žestoko odani i biće posvećeni cilju braka bez obzira na prepreke koje im se nađu na putu. To ne znači da je ovo uparivanje dosadno. Nikako. U stvari, oboje mogu biti veoma strastveni, bilo da je to na emocionalnom ili fizičkom nivou.

Poljubac

Shutterstock

 

Na sličan način kao uparivanje sa Rakom, ako se dozvoli emocijama da se preliju, moglo bi postati malo previše intenzivno za obe strane. U isto vreme, ono što ruši ovo uparivanje je to što može biti i borba za moć. Oba znaka imaju čvrsta mišljenja, tako da ako se posvađaju, može biti napeto.

Kao iu svim vezama, ali posebno u braku, radi se o kompromisu. Ako uspeju da prevaziđu ove manje nesuglasice, mogu biti idealan bračni par.

Jarac

Ambiciozni, odlučni i praktični su reči koje se često povezuju sa Jarcem. Stoga je lako shvatiti zašto bi Ribe bile privučene ovom znaku zvezde i smatrale ih najboljim za brak.

Ovaj zemljani znak može pružiti stabilnost u braku i omogućiti Ribama da sanjaju velike snove na način na koji to rade. Oni se nekako odbijaju jedan od drugog, gde jedno donosi strukturu, drugo donosi kreativnost. Ovo pomaže njima da pronađu ravnotežu i harmoniju i da se suoče sa mnogim izazovima sa kojima će se bračni par suočiti tokom godina, ističe Story Amour.

par

Ailike Creative / Panthermedia / Profimedia

 

Međutim, ista razlika koja ih povezuje može izazvati tenzije ako se dozvoli da se problemi zagnoje. Moraće da pronađu harmoniju i šta im pomaže da prebrode ove probleme. Jednako tako, pošto su Ribe tako intenzivno emotivne, može izazvati trzavice kada se Jarac bori da pokaže svoje. Sa druge strane medalje, Jarac može postati frustriran na Ribe jer postaje emocionalan na prvi znak nevolje, a ne razmišlja o stvarima praktično.

Iz ovih razloga, i dalje mislimo da čine odličan par, ali su stigli do dna naše četvorke. 7 od 10 ipak nije sve loše kada razmislite o tome, zar ne?!

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading