Zao komšija je veliko zlo: Sa ova 3 horoskopska znaka je najgore deliti komšiluk, opravdano su ozloglašeni!

Vesti 19.01.2024 20:18 0

Ovi horoskopski znaci se takmiče da budu prilično dosadni susedi, svaki na svoj način...

komšije

Shutterstock

Dobre komšije su blagoslov. Čak i oni koje uopšte ne primećujemo su sjajni, a još bolji su oni koji te srdačno pozdrave, pozajme ti jaje ili šećer, prvi zalopaju kad padne sneg, a vremenom postanu više od komšija, prijatelja. Ko dođe na kafu, kao i mi njima, zajedno šetamo pse (i ogovaramo druge komšije).

Međutim, posebno u većem gradu, redak je izuzetak imati sreće sa svim ljudima koji žive u neposrednoj blizini. Bilo da se radi o prljavim cipelama ili starom nameštaju na stepeništu, glasnoj muzici ili automobilu parkiranom preko dva parking mesta, kada se uselite, većina stanara je spremna da se pomiri sa neobičnostima svojih komšija. Ali postaje posebno izazovno ako se sledeći horoskopski znaci nalaze u nekom od susednih stanova...

Ovi horoskopski znaci se takmiče da budu prilično dosadni susedi, svaki na svoj način...

čovek

pixabay

 

Ovan

Bilo da je nedelja ujutro na putu do pekare ili petak uveče na putu kući sa zabave posle posla, Ovan uvek izgleda odmorno, fit i potpuno budno. Odakle im tolika energija? Zašto oni, čak i neotuširani i u trenerkama, izgledaju kao da bi mogli odmah da sednu na razgovor za posao i dobiju posao koji žele? Ti Ovnovi su jezivi, pogotovo kada jednog od njih sretneš na stepenicama, srećni, lepršavi i spremni za ćaskanje dok se mamurni vučete uz stepenice sa kolutovima oko očiju .

Bik

Još niste ni otvorili ulazna vrata, a miris vam već udara u nos... možda prejak za stomak u 7 ujutru? Sos od belog vina, sveže začinsko bilje, u buketu: majčina dušica, ruzmarin, nešto gratinirano sa sirom? Hmmm. Bikovi, prokleti tragači za zadovoljstvom, vi najveći gurmani zodijaka. Ako imate Bika za komšiju, stideće te se salate za večeru, piše Miss7.

Devica

Da li je vaš paket greškom isporučen komšiji? Samo ne kod device u prizemlju! Čak i letimičan pogled na taj uredan stan, koji device obično uzimaju zdravo za gotovo, prosečnim ljudima je često teško da podnose – besprekorna čistoća i urednost stvaraju komplekse običnih smrtnika. Isto izgleda i pred njihovim vratima, a sigurno ste čuli neke pritužbe zašto ulazite u zgradu sa prljavim cipelama ili kada razmišljate o pranju automobila, jer „na parkingu izgleda baš ružno“.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading