Dnevni horoskop za ponedeljak, 11. decembar: Devici se komplikuje ljubavna situacija, Lava čeka iznenađenje na poslu

Vesti 10.12.2023 19:20 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas ćete biti okrenuti poslovima koje ste zapostavili zbog bavljenje ljubavnim životom. Nemojte prekidati dobre odnose sa ljudima sa kojima ste veliki prijatelji zbog nekih nerazjašnjenih odnosa iz prošlosti. Bitna je podrška.

Bik

Zbog pozitivnog uticaja Meseca danas ćete biti okrenuti svemu onome što vas čeka već neko vreme, a odnosi se na vaše umetničke potencijale. Čuvajte se naglih odluka partnera.

Blizanci

Merkur ukazuje na veoma komplikovane poslovne odnose sa osobom u znaku Lava. Do kraja nedelje pokušajte da se što bolje pripremite za sve ono što vas čeka sa inostranstvom. Zdravlje je odlično.

Rak

Danas ćete biti preopterećeni stvarima iz prošlosti posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i članovima porodice. Okrenite se više poslu i poslovnim aktivnostima jer je to najvažniji deo trenutno.

Lav

Sam početak dana je pod jakim iznenađenjem koje vas čeka od strane saradnika na poslu. Bićete pozitivno iznenađeni njihovim ponašanjem i onim što su spremni da urade za vas. Ipak, tačna je rečenica - dobro se dobrim vraća.

Devica

Bićete dobro raspoloženi zahvaljujući pozitivnim stavovima prema drugim ljudima. Situacija u krugu porodice vam daje stabilnost i osećate se srećno zbog svega toga. Ljubavna situacija je veoma komplikovana.

Vaga

Uticaj Marsa je negativan zato što se osećate nestabilno zbog drugih ljudi. Morate da naučite da se izdignete iznad svega toga posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Nije sve onako kako izgleda.

Škorpija

Tokom dana bićete pod jakim uticajem nervoze i napetosti koju partner prenosi na vas. Probajte da ga razumete i da ne donosite nagle negativne odluke koji mogu da upropaste vašu trenutnu stabilnost kroz partnerski odnos.

Strelac

Pod uticajem Meseca bićete dobro raspoloženi ali je važno da povedete računa o tome kako se osećate i kakvo je vaše zdravstveno stanje. Nemojte dozvoliti da vas hronični problemi opet okupiraju zbog nemarnosti prema sebi.

Jarac

Ovo je veoma specifičan dan jer ćete biti negativno raspoloženi zbog tuđih problema.  Probajte da se distancirate od svega toga i da se okrenete sebi i svojim zadovoljstvima, koliko god da je teško drugima, ipak ne treba to da dotiče toliko vas.

Vodolija

Čuvajte se prehlade i mogućih problema u vezi odnosa sa članovima porodice. Osoba u znaku Lava vam je velika prijateljska podrška i probajte da uz tu osobu osmislite novu poslovnu ponudu.

Ribe

Danas ste okupirani sastancima koji se odnose na posao i na saradnju sa ljudima iz inostranstva. Bićete preumorni od svega toga ali ipak ćete imati jako dobre rezultate. Problemi sa glavoboljom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading