Emotivni preokreti: Slede ljubavne drame, povratak bivših, neki ulaze u sudbinsku vezu, a najbolje prolaze ova 4 horoskopska znaka

Vesti 10.12.2023 16:41 0

Venera trigon Saturn do kraja decembra donosi sudbinske kontakte, važne susrete, one koji prerastaju u trajne i stabilne. I naravno sa Saturnom u igri uvek pričamo i o karmi.

ljubav

Shutterstock

VENERA U ŠKORPIJI trigon SATURN U RIBAMA od 4.12. do 29.12.2023. godine je tranzit naklonjen najviše Škorpijama, Ribama, Rakovima i Jarčevima.

U ovom periodu je svima bitna intimnost s partnerom kroz koju se ostvaruje energetska povezanost na svim nivoima. Uz toliki intenzitet osećanja vrlo brzo dolazi do posesivnosti, ljubomore, kontrole i manipulacije. Jer ljubav Venera u Škorpiji poistovećuje s moći. Moći nad partnerom. I zato ona uvek ima poslednju reč, a ako oseti da to nije tako tada odlazi u destrukciju i odnosa i u samodestrukciju.

Zbog potrebe za kontrolom i moći spremna je i uništiti sve pred sobom. Odnos, partnera, sebe. Sredina za Veneru u Škorpiji ne postoji!

Venera trigon Saturn donosi sudbinske kontakte, važne susrete, one koji prerastaju u trajne i stabilne. I naravno sa Saturnom u igri uvek pričamo i o karmi. Kako ovaj aspekt daje trajnost i sigurnost, a Saturn je i odgovornost, često možemo prognozirati i brak u kojem će se nadići i teški trenuci, zajednica koja će odolevati svim nedaćama. Iako s ovom aspekturom možemo govoriti i o odlasku jednoga partnera, a kojega drugi partner verno čeka. I dočeka! Jer sa Saturnom mora postojati i pokoja poteškoća, ali partneri sve preživljavaju.

ljubavni odnosi

Shutterstock

 

Takođe, dok su Venera i Saturn u trigonu, za neke među nama to mogu biti dani u kojima će se prisećati starih ljubavi, jedne, jedine i neponovljive, ljubavi koju ni protok vremena nije mogao skroz izgurati iz sećanja. Nekima i sama karma može pokucati na vrata i to u liku bivšeg partnera, stare ljubavi a s konkretnim predlogom… Treći mogu upoznati osobu sa značajnijom razlikom u godinama, statusu ili prostornom udaljenošću i stupiti u odnos koji će biti podržan u vremenu. Stabilne veze pod ovim tranzitnim aspektom dodatno se učvršćuju i dobijaju na kvalitetu.

Venera trigon Saturn je i aspekt preuzimanja odgovornosti i igranja na sigurno, u svim sferama života pa tako i na poslovnom planu. Uzajamno poštovanje i podrška, bez obzira koji odnos bio u pitanju, zagarantovani su pod ovim tranzitom,

Ovaj tranzit naklonjen je najviše Škorpijama, Ribama, Rakovima i Jarčevima, kao i svima s emotivnim planetama na oko 0*-5* stepeni tih znakova. Naravno i svi s kontaktom Venere i Saturna u natalnom, progresivnom i solarnom horoskopu, piše „Astrologija Pallas“.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading