Dnevni horoskop za petak, 8. decembar: Rakovima prošlost kuca na vrata, Lavovima će se pokazati ko im je zaista prijatelj

Vesti 07.12.2023 19:30 0

Zvezde će biti naklonjene ovim znacima...

horoskop

Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Ovan 

Danas ćete privesti kraju mnogo toga što se tiče posla da bi mogli narednih dana da odmarate i da se opustite. Nemojte dozvoliti da se drugi igraju sa vašim emocijama posebno kada su u pitanju članovi porodice. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u savršen red. Probajte da komunicirate mnogo otvorenije kada su u pitanju odnosi sa ljudima oko vas jer je to jedini način da dobijete ono što želite.

Blizanci

Situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući vas ciao požrtvovanju. Do kraja dana jako zanimljiv poziv od osobe u znaku Jarca koja vam se već neko vreme dopada. Moguća prehlada do kraja dana. 

Rak 

Danas ćete imati problem sa svojim emocijama jer vam se vraćaju misli iz prošlosti i pronalazite razloge za svoje neraspoloženje. Probajte da se ne okrećete unazad, bitno je gledate šta je bitno u sadašnjem trenutku. U tome vam mogu pomoći prijatelji. 

Lav 


Do kraja dana imaćete nekoliko zanimljivih razgovora kada su u pitanju planovi za vikend. Nemojte dozvoliti da vas drugi materijalno iskoriste posebno kada su u pitanju takozvani prijatelji. Osoba u znaku Jarca vam može biti jako dobra poslovna podrška za naredni period. 

Devica 

Situacija sa osobom u znaku Ovna,  koja vam se već neko vreme udvara,  postaje ozbiljna i na vama je da donesete pravu odluku o tome. Najbitnije je voditi računa o tome koliko je ta osoba iskrena i koliko vi zaista želite da uđete u dublji odnos. 

Vaga 

Danas ćete biti previše tvrdoglavi za saradnju i to se može negativno odraziti na vaš odnos sa poslovnim saradnicima sa kojima dugo sarađujete. Nemojte dozvoliti da vas unutrašnja nervoza i napetost blokiraju kada su u pitanju poslovni aspekti. 

Škorpija

Mars aktivira vaše polje novca i zarade, pa je ovo veoma dobar period da se posvetite tome. Osoba u znaku Vodolije vam može biti velika podrška kada su u pitanju novac i zarada pa poslušajte savet te osobe. Zdravlje je stabilno. 

Strelac 

Sam početak dana će biti pod utiskom neprospavane noći zato što već neko vreme imate problem sa spavanjem zbog stresa na poslu. Potrudite se da što manje radite a da možete tokom večeri da odmarate. Problemi sa kičmom.

Jarac 

Poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj aktivnosti i potrebi da poslovno dominirate. Nemojte dozvoliti da vas drugi poslovno zloupotrebljavaju samo da bi završili ono što njima odgovara.. Problem sa partnerom u komunikaciji. 

Vodolija

U ponedeljak ćete imati veliku poslovnu saradnju sa ljudima iz inostranstva pa je jako važno da se spremite za vikend kroz odmaranje i opuštanje. U narednih nekoliko dana bićete veoma aktivni i po pitanju odnosa sa partnerom. 

Ribe 

Do kraja dana bićete veoma aktivni i raspoloženi zahvaljujući drugim ljudima. Sve se to odvija na nivou medjusobne dobre energije i razmene informacija. Osoba u znaku Device vam je veoma važna podrška. 

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading