U ovom delu dana se snovi ostvaruju: Izračunajte zlatni minut koji je čarobno vreme za ispunjenje želja, evo šta treba da uradite

Vesti 02.11.2023 21:48 0

Neko želi bolji posao, neko novu ljubav, više para, bolje zdravlje... Zamislite to što želite u pravom trenutku i ostvariće se.

žena

Shutterstock

Nije teško izračunati povoljno vreme za ostvarenje želje, a stručnjaci predlažu korišćenje zlatnog minuta dana kako biste što pre ispunili san.

Šta je zlatni minut?

Zlatni minut dana je trenutak u kojem se čini da univerzum čuje vaš šapat i zna čak i vaše skrivene misli. Upravo u tom trenutku treba da izgovorite najvažnije reči, odnosno vašu želju.

Želja izrečena u zlatnom minutu treba da bude čista, da ne sadrži ni kap negativnosti usmerene na okolinu. Svemir nikada neće ispuniti želju ako ona može nekome nauditi, uvrediti nekoga ili poniziti.

Dakle, ne bi trebalo da imate lažne iluzije o osobi koja vam se sviđa, ako je njeno srce zauzeto i ne bi trebalo da idete na štetu drugih kako biste dobili željeni položaj na poslu.

U ovom delu dana se snovi ostvaruju: Izračunajte zlatni minut koji je čarobno vreme za ispunjenje želja, evo šta treba da uradite

Pexels

 

Kako da poželite želju?

Želja treba da bude povezana s vama, a ne s vašom okolinom. Mnogi bi hteli da požele sreću dragim osobama, ali zlatni minut dana usmeren je na ispunjenje ličnih želja.

Pripremite se unapred kako biste uspeli da za nekoliko sekundi izgovorite želju naglas i zamislite kako se ispunila.

Kada poželite želju, važno je da ono što izgovarate ne sadrži “ne”. Izgovarajući naglas želju, treba da veujete da se već ostvarila i osećate emocije oduševljenja kako vas preplavljuju.

Što je želja konkretnija, brže će se ostvariti. Ako je san materijalan, možete unapred da pronađete fotografiju, stavite je pred vas i dok je gledate izgovarate šta želite da imate (recimo, kuću, kola).

Kako izračunati zlatni minut?

Možete poželeti želju svaki dan, ali za to morate da razumete princip. Kada poželite želju od 1. do 24. dana u mesecu, morate zapamtiti da je broj dana sat koji tražite, a redni broj meseca minut. Na primer, želja zadata 23. decembra ostvariće se ako je izgovorite naglas u 23:12.

Izračunavanje zlatnog minuta od 25. do 31. dana u mesecu, malo je drugačije zbog činjenice da u danu ima samo 24 sata. Ovde se vreme računa obrnuto. Ako hoćete da poželite želju 27. decembra, onda se to radi u 12 sati i 27 minuta, odnosno broj postaje minut, a redni broj meseca postaje sat.

Kako da se ostvari?

Da bi se želja ostvarila, potrebno je da je oživite. Pokrenite se ka ostvarenju svog cilja i univerzum će vas nagraditi za trud i savladavanje poteškoća. Zlatni minut može u potpunosti promeniti vaš život. Samo budite oprezni sa željama i dobro razmislite šta želite, ali i krenite ka njihovom ostvarenju.

Komentari (0)
Loading