U subotu je pomračenje Meseca: Svi horoskopski znakovi će doživeti promene, ali ova 4 srećnika će dobiti pare, a jedan će naći i ljubav svog života

Vesti 24.10.2023 14:28 0

Promene u životu svake osobe će kulminirati pomračenjem Meseca u Biku, koje će se desiti 28. oktobra. Ali četiri znaka Zodijaka će posebno osetiti taj uticaj i imaće sudbinska dešavanja.

horoskop

Shutterstock

Ovan

Pomračenje će se desiti u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku sumu novca ili će vam neko vratiti dug, ili ćete moći da otplatite neki kredit. Biće rešeno i važno pitanje u sporu sa poslovnim partnerom koje je u vezi sa finansijama, i to u vašu korist. U narednom periodu možete dobiti unapređenje na poslu.

Lav

Pomračenje vam može iznenada doneti novi status ili poziciju. Ako ste počeli da razvijate poslovni projekat pre dve godine u ovom periodu, sada ćete dobiti očigledne rezultate, koji će pozitivno uticati na vaše finansije. Promenu statusa nabolje možete dobiti zahvaljujući međunarodnom projektu ili osobi sa kojom ste u romantičnoj vezi. Vaš ljubavni život će se poboljšati i ako ste slobodni naći ćete uspešnog partnera koji vam u svemu odgovara.

Devica

U narednom periodu ćete postići poslovni uspeh. Očekuje vas velika sreća, a može biti u vezi sa poboljšanjem finansijskog stanja zbog povećanja plate ili pravnog spora koji ćete dobiti. Dodatno usavršavanje takođe vam može povećati novčani priliv. Ako planirate da radite sa nekom stranom firmom, to će vam doneti veliki uspeh.

Vaga

Pravićete balans između investicija, kredita, moguće hipoteke ili ćete dobiti nasledstvo. Vaša braća i sestre mogu biti u teškoj situaciju pa ćete morati da im pomognete finansijski. Što se tiče posla, možda ćete morati da promenite način rada. Neka lična kriza može vas primorati da preispitate svrhu svog života. Verovatno ćete doneti važnu odluku.

BONUS VIDEO:

@najzena.rs Sve smo se jednom zapitale gde to grešimo i u čemu je tajna dugih i uspešnih brakova. ❤ Da li je do vremena u kome danas živimo, ili je do nas samih ostaje večno pitanje, a neki odgovori koje su nam naše divne bake dale svakako su nas naveli na razmišljanje. 🤔 Njihove odgovore pogledajte na linku u opisu profila i recite nam da li se slažete sa njima i koji je vaš recept za srećan brak! 📲 ---------- #najžena #žena #brak #recept #bake #fyp #foryourpage #tiktokserbia🇷🇸 ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading