Nedeljni horoskop za novac, od 23. do 29. oktobra: Jedan znak treba da se uzdrži od šopinga, drugi će naći bolji posao, a ovog srećnika očekuju velike pare!

Vesti 22.10.2023 15:16 0

Nedelja koja je pred nama je prilično izazovna za sve znakove zodijaka na finansijskom planu, ali neki će ipak imati sreće u zarađivanju novca.

Horoskop

Shutterstock

Ovan

Da ne biste podlegli finansijskim problemima, važno je da redovno spavate i odmarate, kako biste mogli da postižete dobre rezultate na poslu i donosite ispravne odluke. Pokušajte da se bolje organizujete.

Bik

Nemojte da kasnite na posao i sastanke i manje vremena provodite na društvenim mrežama, a više radite. Posao sada treba da vam bude na prvom mestu. Radite na sebi, usavršavajte se, kako biste ostvarili veći uspeh.

Blizanci

Ostvarićete korisne poslovne kontakte, pa je bolje ne potcenjivati značaj komunikacije. Putem interneta ili društvenih veza možete naći bolji posao koji će vam doneti više novca. Krajem nedelje budite oprezni, tih dana možete biti manje koncentrisani i rasejani, pa pazite da ne napravite grešku.

Rak

Rešavate brzo finansijske i poslovne problema, a možete imati i neku veću kupovinu. U tome nema ničeg lošeg, ali pazite da vam ne promaknu neki detalji. Posvetite se hobiju koji vam može doneti dosta novca.

novac

Shutterstock

 

Lav

Ako želite da dobijete povišicu ili bolju poslovnu poziciju, iskoristite sav svoj šarm, ali samo to neće biti dovoljno, već ćete morati da budete odgovorni i da prihvatite sve radne zadatke koje dobijete. Preterano pričanje o vašim dostignućima može dovesti do zavisti kolega, pa se ne hvalite.

Devica

Biće vam teško da krenete ka ostvarenju novog cilja. Pažnja i oprez neće škoditi. Samo pripazite da se ne premorite jer to može oslabiti vašu pažnju i efikasnost na poslu. Ne ostavljajte skupe stvari i novčanik bez nadzora na javnim mestima.

Vaga

Neki finansijski problemi bi trebalo da budu rešeni do vikenda ili neka veća kupovina koju planirate. Nemojte da gomilate zadatke i prebacujete svoje obaveze na druge. Što manje to radite, bolje će biti za vas.

novac

unsplash

 

Škorpija

Imaćete izazovnu nedelju kada je reč o novcu, odnosno bićete zabrinuti zbog nekog duga. Prvoplatite račune, pa otplaćujte dug. Na poslu morate da pronađete rešenje za problem koji vas muči već duže vreme.

Strelac

Nije preporučljivo da ove nedelje kupujete skupe stvari, već pripazite na troškove. Možete ići na razgovore za posao, ali ne očekujte odmah odgovor. Fleksibilnost će vam pomoći da održite finansije stabilnim i ne odete u minus.

Jarac

U ovom trenutku bolje je ne planirati skupe nabavke. Ako morate da potrošite novac ili prođete kroz neke poteškoće u procesu rada, ne paničite, već sve detaljno analizirajte. Tako ćete uspeti da izbegnete neuspeh i nesuglasice sa kolegama.

Vodolija

Prilikom kupovine ne žurite, dobro razmislite da li vam je nešto zaista potrebno. U radni vreme se koncentrišite na posao. Ne izbegavajte da svoje poslovne obaveze da vam se to ne bi obilo o glavu.

Riba

Ne bacajte pare na gluposti. Posebno mogu biti štetne odluke koje se tiču novca, a donosite ih impulsivno. U ovom periodu će vam biti teško da raspoređujete svoj novac tako da imate dovoljno do sledeće plate.

Komentari (0)
Loading