Dnevni horoskop za petak, 20. oktobar: Biku se komplikuje ljubavni život, Rak treba da primeni savet kolege, a ko će iznenada otputovati na vikend?

Vesti 19.10.2023 19:08 0

Pročitajte šta vam zvezde danas poručuju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan

Ovo je savršen dan se okrenete sebi stvarima koje već neko vreme rešavate sa partnerom. Obratite pažnju i na moguće probleme s novcem zbog nerešenih situacija u krugu porodice. Problemi sa kičmom. 

Bik

Poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući uticaju drugih ljudi. Čuvajte se naglih i iznenadnih odluka kada su u pitanju odnosi sa partnerom posebno ako je partner rođen u znaku Lava ili u Vodolije. 

Blizanci

Bićete odlično raspoloženi zbog dobrih odnosa koje ste uspeli da sagradite u okviru posla kojim se bavite. Stižu vam dobre vesti kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Zdravlje je odlično. 

Rak

U narednih nekoliko dana bićete opterećeni drugim ljudima i njihovim sugestijama. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška i daje vam jako dobre sugestije. Potrebno vam je više spavanja. 

Lav

Vaša energija je veoma jaka ali možete imati problema sa osećajem odgovornosti kada su u pitanju poslovni potezi. Osoba u znaku Lava već neko vreme vam stvara tenziju zbog loše poslovne komunikacije. 

Devica

Vaša porodična situacija utiče negativno na vaše razumevanje sebe i drugih. Ne oslanjajte se na druge već gledajte da pokrenete sebe i ono što je do vas. Ljubavna situacija je u stagnaciji i tu nema velikih promena. 

Vaga

Danas ste odlučni da provedete određene ideje u delo posebno u vezi porodičnih odnosa. Ne dozvoljavate više da se bilo ko meša u vaše odluke posebno narednih nekoliko nedelja. 

Škorpija

Merkur aktivira vaše polje poslovnih i prijateljskih odnosa i tokom celog dana ćete biti pod tim uticajem. Situacija sa partnerom je veoma stabilna što vam donosi unutrašnji mir i zadovoljstvo. Problem sa kolenima. 

Strelac 

Bićete veoma dobro raspoloženi kada je u pitanju prvi deo dana a ostatak će biti preopterećen poslovnim obavezama i mogućim putovanjem van grada. Pronađite način da dobro definišete vaše ciljeve u vezi odnosa sa poslovnim saradnicima. 

Jarac 

Mesec je aktivan kada su u pitanju odnosi u firmi ili u vezi poslovnih aktivnosti. U narednom periodu potrudite se da imate što više dobre saradnje sa osobom u znaku Ovna. Energija koju možete imati sa ovom osobom je veoma stabilna. 

Vodolija 

Ovo je veoma komplikovan dan koji komplikuje situaciju u kojoj te već neko vreme zbog partnera i njegovih negativnih poteza. Najvažnije ostati pribran i smiren i ne odlučujte ništa tokom narednih dana. 

Ribe 

Vaša ljubomora i potreba da dominirate u partnerskom odnosu je danas veoma aktuelna. Partner će biti negativno raspoložen zbog te vaše potrebe i pokušajte da određene stvari rešavate bez ulazaka u sukob. 

Komentari (0)
Loading