Ovo su najveće svađalice: Horoskopski znakovi koji više vole da se raspravljaju nego ‘leba da jedu!

Vesti 02.10.2023 08:41 0

Astrolozi kažu da na sklonost svađama utiče, između ostalog, horoskopski znak. Postoje trenuci kada se neki jednostavno ne mogu uzdržati od svađe. Ova četiri znaka horoskopa prednjače u tome.

par

Shutterstock

Lav

Žestok, dramatičan i može biti vaš najveći protivnik kada je u pitanju svađa. Čak i ako se stvar može rešiti mirnim putem, Lavovi će tražiti način da stvari pogoršaju. Najbolji način da okončate svađu sa Lavovima je da se izvinite i razumete šta je pošlo naopako kako biste izbegli slične situacije u budućnosti.

Bik

Tvrdoglav je, ali neće započeti svađu osim ako se ne složite s njima. Mogu da se svađaju satima i ne vole da priznaju da nisu u pravu, jer su ubeđeni da su uvek u pravu. Ovaj horoskopski znak može brzo da brani svoje postupke, pa budite spremni da popustite.

Škorpija

Može pretvoriti razgovor u svađu pre nego što to shvatite. Veoma su izbirljivi u pogledu onoga što govore, pa ako se svađate sa njima, budite spremni da će često govoriti stvari koje bi vas mogle povrediti. Možda im to nije bila namera, ali Škorpije nikada ne propuštaju priliku da povrede svog protivnika.

Blizanci

Njihovo raspoloženje može da varira u bilo kom trenutku, posebno ako ih uznemiravate kada imaju miran i emotivan dan. Veoma su defanzivni i vole da se isključe iz razgovora kada im tema ne odgovara. Ako uđete u svađu sa Blizancima, pripremite se na dugu raspravu jer oni ne odustaju.

 

Komentari (0)
Loading