Povratak otpisanih: Ovim znakovima će u oktobru bivše ljubavi pokucati na vrata

Vesti 03.10.2023 12:59 0

Ovog meseca tri horoskopska znaka moraće da se suoče sa svojom prošlošću. Otvara im se prilika da isprave svoje greške.

horoskop

Shutterstock

Riba

Javljaće vam se misli o pomirenju sa bivšim partnerom, ali ne u kontekstu obnavljanja dugoročne romantične veze. Umesto toga, vaša želja je da obnovite nekada negovano prijateljstvo koje je postojalo između vas dvoje. Čežnja za pomirenjem prevazilazi romantična osećanja. Ono što vam zaista nedostaje su razgovori s tom osobom i bliskost koja je nekada definisala vaš odnos, izgrađen na jednostavnom, ali moćnom međusobnom razumevanju. Ako odlučite da napravite prvi korak ka pomirenju, ključno je shvatiti da su otvorenost i iskrenost neophodni za ponovno uspostavljanje odnosa. Jasno izrazite svoja osećanja i namere. Kada obnovite vezu, potrudite se da svemu pristupite na drugačiji način. Važno je da ne budete pod uticajem drugih. Oni ne znaju vaša osećanja i zamršenost situacije. Verujte svom srcu i intuiciji, jer je ona veoma izražena kod vašeg horoskopskog znaka.

Vaga

Tokom ovog meseca se možete suočiti sa prošlim događajima koji donose osećaj neprijatnosti. Možda već neko vreme razmišljate o ponovnom povezivanju sa nekim iz prošlosti. U početku ste bili nepokolebljivi da je obnavljanje stare veze greška i uvereni da ste zauvek zatvorili to poglavlje. Međutim, u poslednje vreme ta misao vas uporno muči. Negativna sećanja su omekšala, ostavljajući prostora da pozitivni aspekti dođu do izražaja. Osećate se sposobno da se suočite sa problemima koji su vas mučili. Međutim, postavlja se ključno pitanje – da li je obnavljanje te veze zaista mudra odluka? Sasvim je prirodno sumnjati. Aki ne treba propustiti nijednu potencijalnu priliku. Verujte svojoj intuiciji jer vas ona može odvesti do onoga što ste oduvek želeli.

Škorpija

Proces pomirenja sa bivšim je uveliko u toku, i zaista je neverovatno koliko brzo napreduje. Biće trenutaka kada će misli o ovoj osobi vladati vašim umom i gotovo kao da vas univerzum sluša, ubrzo nakon toga ćete primiti poruku ili će doći do nekog kontakta. Još jednom će vaša intuicija dokazati da je vredi slušati. Neočekivani povratak ove osobe u vaš život služi kao jasan znak da ste vas dvoje predodređeni da se ponovo povežete. Kako mesec bude odmicao, nesumnjivo ćete se suočiti sa izazovima koji će od vas zahtevati da izađete iz svoje zone udobnosti i napravite strategiju o načinu veze koju želite da gradite. Imate tendenciju da reagujete impulsivno, što nije uvek najmudrije, pa budite oprezni. Prihvatite ovu promenu, jer će vam prijati. I vi i vaš bivši partner prošli ste kroz lični rast i transformaciju, što se može pokazati izuzetno korisnim. Izgledi za lepu vezu deluju prilično obećavajuće.

Komentari (0)
Loading