Planeta komunikacije, Merkur prelazi u znak Vage: Ova tri znaka se nalaze na nažešćem udaru, život im se menja iz korena

Vesti 30.09.2023 12:52 0

Planeta komunikacije, Merkur ulazi u znak Vage 5. oktobra gde ostaje do 22. oktobra i donosi brojne promene

Merkur

Shutterstock

5.10. Merkur prelazi u znak Vage, gde će boraviti do 22 oktobra. Merkur kada se nađe u vazdušnom znaku ima tendencije da pokaže jako dobru energiju. To se najviše odnosi na ljude koji su rođeni u vazdušnim znacima. 

Mnogi Blizanci će moći da donesu dobre odluke posebno kada je u pitanju poslovna situacija koja već neko vreme stvara tenziju. A kada su u pitanju ljubavni odnosi ovaj Merkur donosi veliko razrešavanje posebno ako su u pitanju veze koje su započete ovog leta.

Kada su u pitanju ljudi rođeni u znaku Vage, uticaj ovog Merkura se oseća kroz veliku potrebu da razrešavaju odnose sa prijateljima i sa ljudima sa kojima su poslovno okruženi. Kada je u pitanju komunikacija u ljubavi, ona će biti kvalitetnija ali mnoge Vage neće uspeti do kraja da iskaže svoje misli. 

Što se tiče Vodolija, aktivira se polje komunikacije sa partnerom i u tom smislu stabilizuju se odnosi i razgovori koji su već neko vreme bili poremećeni. Mars u znaku Vage stvara još uvek osećaj tenzije i ljubomore ali mnoge Vodolije će uspeti da sačuvaju svoje odnose sa partnerom napravi način. 

 

@najzena.rs Igramo još jedan zvezdani rulet, a neki znakovi će imati više novca od drugih! Da li ste vi među njima? 👇🏻 #najžena #fypシ #najzena #najzenasrbije #vesti #horoskop #horoskopskiznakovi ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading