NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA Evo ko će neplanirano doditi velike pare do 7. oktobra

Slobodanka Ćorić Vesti 30.09.2023 09:18 0

U narednoj nedelji Merkur menja znak i ulazi u Vagu, pa ćemo sve više raditi na uspostavljanju ravnoteže između želja i mogućnosti

žena

Shutterstock

Igramo još jednu rundu zvezdanog ruleta, a astrolozi se slažu da će određeni znakovi imati više finansijske sreće od drugih. U narednoj nedelji Merkur menja znak i ulazi u Vagu, pa ćemo sve više raditi na uspostavljanju ravnoteže između želja i mogućnosti. Ako se pitate kako će imati novca do 7. oktobra, među njima su Devica, Lav, Blizanci i Vaga.

DEVICA

Merkur u drugoj kući od 5. oktobra osigurava vam sigurnu zaradu. To nije ogroman novac, ali će biti dovoljan da rešite svoje finansijske probleme.

LAV

Imaćete nove pregovore o visini vaših prihoda. Predstojeća nedelja je odlična za pregovore bilo koje vrste, tako da su planete na vašoj strani, tako da možete tražiti novac.

BLIZANCI

Merkur u Vagi vam donosi priliku da spojite lepo i korisno, piše Informer. To znači da svoj hobi možete pretvoriti u posao i zaraditi novac. Nešto što vam je nekada bio hobi može postati posao sa punim radnim vremenom.

VAGA

Mars u vašem znaku do 12. oktobra znači da ste pravi magnet za novac. Zarada zavisi od vašeg truda, a imaćete mnogo sreće, tako da ne morate da brinete o novcu.
 

Komentari (0)
Loading