Kome smeta retrogradni Merkur? Ova tri znaka nalaze se na udaru, sledi im turbulentan period

Vesti 23.08.2023 21:20 0

Retrogradni Merkur trajaće od 23. avgusta do 15. septembra

Tuga

Shutterstock

Od 23. avgusta medju tranzitima Merkur će se pridružiti ostatku planeta koje su retrogradne. Merkur u tom periodu kada pojačava svoju retrogradnu energiju najviše tereta stvara pripadnicima sledecih znakova: 

- Device ce biti preopterećene ovom energijom Merkura jer su to osobe koje itekako vole da se posvete sadašnjem trenutku i svemu onome što se dešava u datom trenutku. Devica ne voli da se okreće unazad i da se vraća tamo gde su ostale neke emocije koje nisu definisane. To će za sve Device biti ogromno emotivno preopterećenje i važno je da u ovom trenutku ne donose nagle ljubavne odluke. 

- Ribe su pod jakim uticajem osoba iz prošlosti i to se negativno odražava na njihovo unutrašnje stanje. Njima već neko vreme potrebno da se posvete sebi i svojim planovima i željama ali zbog nedostatka snage ne mogu da se posvete svojim emocijama. Saturn u Ribama stvara im osećaj potpune kontrole od strane drugih. 

- Blizanci će biti veoma komplikovani i konfliktni pod uticajem ovog Merkura koji stvara negativne emocije kada je reč o partnerskim odnosima. Takodje pripadnici ovog vazdušnog znaka imaju previše emotivnih problema sa sobom i sa svojim planovima za budućnost. Najvažnije je biti svestan sebe i svojih odluka. 

 

Komentari (0)
Loading