Hoćete li ih već jednom pustiti da spavaju? Slatkih malih spavalica ima 3 i rođeni su u ovim znacima

Vesti 29.09.2023 14:15 0

Najveće spavalice zodijaka...

spavanje

Shutterstock


Nije lako gledati te članove porodice koji još hrču kada je pola radnog dana već iza vas ili čekati da vam drugarica ustane da biste mogli da odete na jutarnju kafu – u jedan popodne. Ranoranioci ne mogu da shvate kako neko može da spava tako dugo! Ali je i obrnuto, mesečari ne mogu da shvate u čemu je poenta, čak ni čar ustajanja uz pevanje prvih ptica. OK, naravno da nas život, posao, deca i druge obaveze teraju da rano ustajemo, ali da se pitaju ova tri znaka, ne bi se probudili do podneva. Ili duže, piše Miss7.

Ribe: Sanjati je najlepše

Ribe su poznate i po tome što su rođeni sanjari i veoma introspektivni ljudi, pa nije ni čudo što nisu jutarnji ljudi. Oni su mnogo kreativniji i produktivniji uveče, pa čak i noću. Prave su sove horoskopa i zato im nije lako ustati iz kreveta ujutru. Ako ste prava riba, definitivno više volite da jutarnje sate provedete u plovidbi kroz carstvo snova nego da budete budni i trčkarate okolo radeći svakodnevne zadatke. I, hej, niko te ne može kriviti za to.


Vodolija: Kršenje 'pravila' uključuje i raspored spavanja

Vodolije se među horoskopskim znacima uvek nazivaju vizionarima. Nebeski vladar Vodolije je planeta Uran, što ovaj znak čini sklonim razmišljanju na nekonvencionalan način, što ga svakako izdvaja od ostalih znakova. Oni takođe imaju tendenciju da krše pravila, a to svakako uključuje nepoštovanje „normalnog“ dnevnog rasporeda. Oni najbolje rade noću (ili veoma rano u toku dana, u zavisnosti od toga kako gledate na to) i mnogo su efikasniji tokom tih sati. U to vreme su zaista inspirisani, bilo za usisavanje kuće ili pisanje knjige ili učenje za ispit. Da ne bi propustili te navale kreativnosti, ne smeta im da ostanu budni dok većina drugih ljudi spava.

Škorpija: Punite baterije dok ostatak sveta spava

Škorpije vole te kasne sate, najtiši i najmirniji deo dana. Sjajan je trenutak da razmislimo o danu iza nas, analiziramo šta se dogodilo i kako se oni osećaju u vezi sa tim. I isto tako je dobro da se ušuškate uz dobru knjigu. Škorpionima neće smetati malo tiho posmatranje zvezda dok leže negde na svežem vazduhu pod tamnim nebom. Često se toliko zaokupe poslom da ni ne primećuju koliko je kasno – potreban im je odmor od užurbanog dana kako bi se udubili u ono što rade. Budni do kasno daje Škorpionima prostor da se bave svojim hobijima i opuste, a punjenje baterija dok ostatak sveta spava uopšte nije loša stvar.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Igramo još jedan zvezdani rulet, a neki znakovi će imati više novca od drugih! Da li ste vi među njima? 👇🏻 #najžena #fypシ #najzena #najzenasrbije #vesti #horoskop #horoskopskiznakovi ♬ original sound - Najzena.rs


 

 

 

Komentari (0)
Loading