Dnevni horoskop za petak, 29. septembar: Ovnovi, više odmarajte, Strelčevi dobijaju poslovnu ponudu

Vesti 28.09.2023 19:33 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za sutra

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svadje sa partnerom. Nije dobro da započinjete nesto sto ce vas udaljiti. Zdravlje je stabilno ali potrebno je više sna. 

Bik 

Vaša privatnost je uvek dovoljno samo vaša ali danas cete imati osećaj da vas partner opterećuje svojim emocijama i pitanjima. Ovo nije povoljan trenutak da se bavite prošlošću. Glavobolja. 

Blizanci

Tokom dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa svima oko sebe. Potrebno je da se malo više angažujete u vezi poslovnih odnosa sa inostranstvom. Nije sve do vas, potrebna je bolja saradnja sa osobom u znaku Device. 

Rak 

U narednom periodu zbog vaše tvrdoglavosti bićete veoma aktivni i imaćete priliku da poslovno napredujete. Ovo je dobra faza vašeg zivota da se okrenete sebi i svojim poslovnim obavezama mnogo jače. 

Lav 

Do kraja dana vodite mnogo više računa o sebi i o svojim potezima kada je reč o poslovanju sa inostranstvom. Nemojte dozvoliti da vas drugi vide kao nekog ko nije sposoban da se brine o sebi. Poslovna situacija zavisi od vas. 

Devica 

U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje sposobnosti da dovedete svoj posao do vrhunca. Nemojte dozvoliti da se drugi bave vama i vašim potrebama. Povedite računa o problemima sa stomakom. 

Vaga

Danas ste veoma napeti zbog toga što se drugi ponašaju veoma nedefinisano. To vas veoma emotivno pogadja i stvara vam osecaj da je potrebno neko poslovno dodatno angažovanje.  

Škorpija

Vaša poslovna situacija je veoma napeta zbog vaše potrebe da se ističete. Osoba u znaku Ovna vam je potrebna da bi mogli da nastavite to sto radite. Sačuvajte svoj mir jer bez toga nema ništa. 

Strelac 

U narednih nekoliko meseci pred vama su velike promene koje će vas stvarno menjati. To može biti poslovna nova ponuda ili mogućnost da pokrenete nešto svoje. Najvažnije je da verujete u sebe i svoje sposobnosti. 

Jarac 

Danas je na redu da se posvetite svojim poslovnim obavezama i to mnogo više nego ovih dana. Osoba u znaku Lava je neko ko vam stvara nemir i bez toga ta osoba ne može da funkcionišete. Problem sa zubima. 

Vodolija 

Od danas se pokrece nova emotivna etapa u vasem odnosu sa partnerom. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju i koriste vasu dobrotu. Zdravstveno stanje je dobro zahvaljujući vašem spavanju. 

Ribe 

Danas ćete dan započeti lepim vestima koje stižu od osobe u znaku Ovna. To su vesti koje se tiče posla i poslovnih aktivnosti i ono što treba da pokrenete u svom životu u vezi sa inostranstvom. 

Komentari (0)
Loading