Ova 3 znaka horoskopa su najsposobnija: Samo oni mogu da ostvare sve što požele

Slobodanka Ćorić Vesti 15.09.2023 21:31 0

Najpoznatija ruska astrološkinja i isceliteljka smatrala je da u zodijuku postoje 3 znaka koja se izdvajaju od ostali svojom posebnošću

devojka

printscreen/Pinterest

Evgenija Juvaševna Davitašvili, mnogo čuvenija po nadimku Džuna, bila je najpoznatija ruska astrološkinja i isceliteljka. Osim toga, pisala je pesme i knjige, bavila se umetnošću. Bila je i na poziciji predsednice javne organizacije „Međunarodna akademija alternativnih nauka“.

Njeni astrološki saveti bili su veoma cenjeni, te su ljudi dolazili kod nje iz svih delova planete. Iako je preminula 2015. godine, njene reči se i dalje pamte, a Džuna je istakla da su sledeća tri znaka najposebnija, te da mogu da ostvare sve što zamisle, čak i da osvoje svet!

Ovan

Život Ovna je poput rolerkoster, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je Džun verovala, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primene.

Lav

Lav je grabljivac, to jest onaj koji nije samo spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zna da vreba. Ako ste dobro upoznati sa čak jednim Lavom, verovatno već znate koliko vešto mogu da čekaju i koliko mogu biti teške njihove strateške igre. Džun je primetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno neverovatna – to mogu biti godine doslednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu.

Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je neverovatan.

Ribe

Džun je verovala da je ovaj horoskopski znak svakako potcenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju.

Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju celu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim. Uvek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da deluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nikad ne bi palo na pamet – to je veština koju Ribe efikasno koriste.

Komentari (0)
Loading