Dnevni horoskop za ponedeljak, 14. avgust: Blizanci su pod stresom, Strelčevima novčani problemi

Vesti 13.08.2023 19:45 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem Marsa koji vam donosi neprijatne razgovore sa partnerom. Budite spremni da prihvatimo činjenicu da je partner u pravu i da se morate bolje organizovati. 

Bik 

Ovo je dan kada je dobro da se okrenete sebi  i svom zdravlju. Povedite računa o tome kako da se postavite prema poslu i poslovnim saradnicima jer možete imati problem u komunikaciji sa osobom u znaku Device. 

Blizanci

Komunikacija sa voljenom osobom je veoma napeta zbog vašeg egoizma. Nemojte se previše oslanjati na druge već potrazite sebe i svoju vrednost kroz posao kojim se bavite i videcete da možete dalje. 

Rak 

Tvrdoglavo se ponašate kada je reč o mogućim aspektima svadje sa partnerom. Nemojte mnogo okolišati oko posla i poslovnih ambicija jer od toga vam zavisi budućnost poslovanja. Zdravlje je odlično. 

Lav

Bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom i prijateljima. To je ono što će obeležiti celu narednu nedelju i u tom duhu ćete biti pozitivno raspoloženi. Mogući problemi sa kičmom. 

Devica 

Tokom dana bićete veoma dobro obavešteni o poslu i poslovnim saradnicima od osobe u znaku Ovna. Pokušajte da se vidite sa partnerom i da dobro razmislite o svojim potezima koji ste imali unazad nekoliko dana. 

Vaga

Vaša privatnost je uvek čuvana i to vam je jako važno. U današnjem danu možete maksimalno da uživate i da se okrenete svojim emocijama. Nikome niste dužni da išta objašnjavate. 

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja ljubavi i dobrih poteza vaše voljene osobe. Pokušajte da se cujete i da stupite u kontakt sa prijateljima jer vam je potrebno podrška. 

Strelac 

Komunikacija sa voljenom osobom je veoma stabilna zahvaljujući tome što ste se mnogo potrudili u tom odnosu. Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom članova porodice u vezi novca. 

Jarac

Ambicije su vam velike i mogu da se ostvare samo pod uticajem drugih osoba. U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje sposobnosti da bi mogli da stignete dalje. Zdravlje je stabilno. 

Vodolija 

U narednom periodu zbog vašeg mišljenja na poslu možete imati problema na poslu. Čuvajte se duplih standarda kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer partner je isuviše ljubomoran. 

Ribe 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i poslovnih ambicija. Čuvajte se lažnih prijatelja posebno kada je u pitanju novac i eventualno potražnja novca. 
 

Komentari (0)
Loading