Četiri najgore ljubavne astro kombinacije: Ma koliko se trudili, veza im je osuđena na propast

Jelena Vukelić Vesti 07.08.2023 13:58 0

Neki horoskopski znaci su toliko različiti da nikako ne mogu da ostanu zajedno

Shutterstock

Shutterstock

Kao što prema Zodijaku postoje parovi koji su posebno dobra kombinacija za ljubav, tako, tvrde astrolozi, ima i onih čija je veza osuđena na propast.

Ovan i Škorpija

Ovnom i Škorpijom vlada planeta Mars. Ako se vole, vole se nasilno i beskompromisno, s puno strasti. Ipak, iako im je vladar isti, predstavnici ovih znakova Zodijaka previše su različiti da bi preživeli na duge staze. Ovan je spontaniji, lako gori i eksplodira, a njegova iskrenost u tim trenucima zna da bude nepodnošljiva. Za razliku od njega, "otrovne" Škorpije čekaju priliku da "uzvrate" uslugu, ali na podmukao i  način, što Ovan nikako ne može da toleriše.

Blizanac i Jarac

U početku mogu da budu zanimljivi jedno drugom. Kako vreme počne da odmiče, kreće obostrano nerviranje do te mere da im veza postaje nepodnošljiva. Jarac puno pažnje posvećuje planiranju, preciznosti i redu, a Blizanci su spontani, razigrani, ishitreni i često vrlo neodgovorni. Prosto, toliko su različiti da posle nekog vremena pucanje veze postaje neizbežno.

Rak i Vodolija

Rak je duboko emotivan i želi da se oseća sigurno i zaštićeno, dok je Vodolija posvećena celom svetu. Rak sebično traži vreme i pažnju Vodolije, što nju počinje da nervira jer ima druge prioritete. U toj situaciji Rak će biti povređen, a Vodolija zbunjena. Rak će se povući u sebe, a Vodolija će to shvatiti kao jasan znak da treba da napusti vezu.

Devica i Strelac

Strelac voli da radi ono što mu u tom trenutku odgovara, a da ne napravi jasan plan. Sklon je da zanemari obveze i da ih podredi svom uživanju. Devica je sušta suprotnost svemu tome, kod nje je sve jasno isplanirano i obaveze su ispred svega. Šokirana je hirovima i avanturama Strelca, pa će dati sve od sebe da ga obuzda, što će on shvatiti kao da ga "guši" i kontroliše njegovu slobodu. U toj situaciji jedino što je zagarantovano je raskid, zbog nepremostivih razlika.

Komentari (0)
Loading