Izgubiće glavu: Ovi znakovi će naći ljubav pre kraja ove godine

Slobodanka Ćorić Vesti 07.07.2023 18:54 0

Do kraja 2023. godine pojaviće se osoba vašeg života

Ljubavni par

Shutterstock

Lav

I pored toga što sada predstavnici vatrene stihije nisu u dobrim odnosima, ove godine su konačno imali sreće. U duši će se probuditi lagana i nežna osećanja, koja će se probuditi svetlim i neočekivanim susretom. Nakon duge letnje sezone, tokom jeseni, Lavovi će imati priliku da upoznaju osobu sa kojom će moći da stvore dugu i čvrstu vezu. Biće zanimljivo pored njega/nje, ovo neverovatno poznanstvo otkriće mnogo neočekivanih stvari i, osim toga, pomoći će Lavovima da pređu na novi nivo blagostanja, postepeno zadovoljavajući svoje rastuće potrebe – i materijalne i intimne.

Vaga

Sudbina će ovom znaku dati šansu za iznenađujuće harmoničan odnos - samo ćete morati da birate između nekoliko kandidata odjednom, što neće biti lako. Moguće je da će novi partner postati pratilac do kraja života. Device ove godine imaju priliku da upoznaju pravu srodnu dušu, zbog čega su obavezne da češće izlaze u svet i ne odbijaju da upoznaju prijatelje: možda će svog životnog partnera upoznati u društvu zajedničkih prijatelja.

Škorpija

Predstavnici vodenog elementa konačno će pronaći osobu sa kojom će biti srećni - sudbonosni sastanak će se dogoditi neočekivano. Najverovatnije će to biti slučajno poznanstvo: na poslu, u teretani ili u prodavnici. Slede romantični susreti, komplimenti, pokloni, a do kraja godine ćete se useliti u stan. Najpovoljnije vreme za upoznavanje druge polovine je jesen, a izabranik Škorpije može se roditi pod sazvežđem Vage ili Bika. Zvezde ne otkrivaju da li će se veza završiti brakom, ali će svakako doneti mnoga prijatna iskustva.

Vodolija

Za Vodoliju će tekuća godina pružiti jedinstvenu priliku da upozna osobu o kojoj ovaj vazdušni znak stalno sanja: pametnu, sofisticiranu, ljubaznu, inteligentnu. Pomenuto poznanstvo može da se desi u novembru. Zvezde toplo preporučuju Vodoliji da hodaju više: na javnom mestu, predstavnici vazdušnog znaka će upoznati svoju ljubav. To može biti park, restoran, tržni centar ili javni prevoz. Neki Vodolije će iznova pogledati svoju okolinu i konačno primetiti osobu koja je već duže vreme zaljubljena u njih - i ako se ne plašite da napravite korak ka vama, naći ćete svoju sreću.
 

Komentari (0)
Loading