Stiže nam pun Mesec u Jarcu i donosi životne prekretnice: Najveći uticaj imaće na ova četiri znaka, sledi im velika sreća

Olja Jelić Vesti 02.07.2023 12:51 0

Pun Mesec u Jarcu 3. jula ove godine za neke znakove biće prekretnica u životu

Pun Mesec

Shutterstock

U ponedeljak, 3. jula, na nebu će zasijati pun Mesec u znaku Jarca. Ovaj pun mesec naziva se i Supermesec, a on sa sobom nosi brojne izazove.

Kada je pun Mesec u Jarcu, astrolozi savetuju da se uhvatite u koštac sa problemima, posebno jer bi potencijalne nagrade rezultirale pronalaženjem višeg sklada ili većeg osećaja blagostanja i sreće. 

Na ova četiri znaka imaće najuveći uticaj. 

Ovan

Ovo je period kada će zvezde od vas tražiti da se fokusirate na svoju karijeru i profesionalne napore. Vi ste i generalno čovek od akcije, ali sada ćete imati ekrsta motivaciju i bićete puni produktivne energije.

Ova mena može da označi konačan kraj dugotrjanog projekta na kome ste radili ili da posluži kao inspiracija i pokretač za novih poduhvat. U svakom slučaju, vaš glavni fokus biće na budućnosti u vašem poslovanju.

Rak

Ovaj Supermese osvetljava vašu sedmu kuću romantičnih veza, stavljajući u fokus želju za čvrstim, stabilnim vezama. Iako umete da razumete padove i preokrete u životu, težite ka vezama koje imaju svrhu i koje su sigurne. Shvatate važnost pouzdanih veza, i ako niste u takvoj, moguće je da ćete patiti ili se boriti sa teskobom.

U budućnosti nemojte zaboraviti ovu svoju želju niti odstupati od nje - ulazite u odnose samo sa onima koji mogu da vam ponude konstantu.

Vaga

Pun Mesec u Jarcu donosi vam želju za pouzdanošću i stabilnošću u vašem domu i privatnom životu. Ovo bi mogao da bude ključan trenutak za vašu životnu situaciju, potencijalno donoseći mogućnost promene prebivališta ili veliku promenu u vašoj porodičnoj dinamici.

Ovo je vreme da ozbiljno razmislite o tome šta su vaši planovi za vaš porodični život; ako ste ikada bili neodlučni, sada očekujte jasnu viziju i ciljeve. Planovi koje imate za mesto na kom želite da živite mogu da budu pokrenuti sada, ali im treba vremena da se realizuju, zato budite strpljivi i verujte procesu.

Jarac

Vi ste glavni lik ovog perioda! Ako ste u poslednje vreme bili prepušteni na milost i nemilost svojim emocijama, konačno je došao trenutak kada ćete osetiti stabilnost i bićete prilično objektivni. Sami sebi ćete biti na prvom mestu, bez obzira na vaša osećanja prema drugima.

Ovaj pun mesec je idealan trenutak da razmislite o ličnim dostignućima na kojima radite i o o tome šta vam je u životu zaista važno i za koje to ljude u svom životu uvek imate mesta.

Komentari (0)
Loading