Spremite se za udar eksplozivne energije: Danas kreće invazivno pun Mesec u Strelcu, neke će pogoditi najstrašnije

Vesti 04.06.2023 11:39 0

Pun Mesec u junu se prema nekim starim tradicijama naziva još i “Mesec od jagode”. Saznajte šta ovaj aspekt znači za vaš znak

Pun Mesec

Shutterstock

 

“Mesec od jagode” je ime koje potiče od naroda Lakota, Ojibva i Algonkuin. Jun je mesec kada sazreva bobičasto voće, pa otuda i naziv. To je takođe mesec koji sadrži letnji solsticij (21. jun) i prelazak u novo godišnje doba. Evropske kulture su ovaj mesec nazvale Medeni mesec - Mead Moon i ovo je možda u vezi sa rimskom boginjom braka i porođaja Junonom po kojoj ovaj mesec i nosi ime.

Svi ovi nazivi odnose se na veliku plodnost ovog dela godine. To je proslava rasta i povezanosti sa telom, hranom i zadovoljstvima na zemlji.

Pun mesec u Strelcu 3. juna2023. godine aspektuje i Mars orijentisan na akciju i autoritativni Saturn.
Kada se sve ove planete povežu, možemo se osećati kao da su naši napori da krenemo napred ograničeni. Lekcija koju ovde treba da naučimo je da moramo da jednostavno uradimo šta treba da se uradi i da preduzmemo neophodne korake kako bi nas univerzum nagradio za naše napore. U životu ne postoje prečice.

Pun Mesec u Strelcu može nam doneti sreću - ali samo ako živimo svoje najautentičnije živote. Ako ste uložili vreme i energiju u projekte i odnose, ovo je trenutak za slavlje.

Ovan

Savet za vas je - radite šta želite. Iznenadićete se koliko je oslobađajuće i osvežavajuće kada radite ono što želite bez potrebe da bilo kome odgovarate. Istini za volju, ovako treba da živite svoj život i dalje.

Bik

Vaša anksioznost je dostigla vrhunac u danima koji prethode punom mesecu, zbog čega je od suštinskog značaja da se odmaknete od posla i obaveza i da uvedete brigu o sebi u svoju svakodnevnu rutinu. Odvojite vreme za sebe i povežite se sa svojim unutrašnjim glasom i potrebama.

Blizanci

Zabrinuti ste za ono što drugi rade - posebno oni sa kojima se ne slažete. Pokušajte da ostanete u svojoj traci i ne ulazite previše u njihove živote. Dođite do mesta gde možete da živite u miru umesto da se stalno takmičite sa konkurencijom.

Rak

Organizacija je ključna u ovom trenutku kako bi se izbeglo osećanje preopterećenosti. Iskoristite odgovarajuće resurse da biste pronašli bolji put za organizaciju obaveza i posla. Obavezno postavite granice i sebi kako biste bili sigurni da ne radite do duboko u noć kada svi drugi čvrsto spavaju.

Lav

Vaše veštine umrežavanja su u visokoj brzini, ali ne idete tamo gde se nadate. Probajte nove taktike jer stare ne rade. Izađite u svet i uspostavite nove veze.

Devica

Porodične stvari dolaze do izražaja, čineći da osećate stres i verovatno ste zahtevniji u vašim intimnim odnosima. U redu je osloniti se na druge kada su vam potrebni. Ne morate da se borite sami. Znajte da uvek postoji rame za plakanje.

Vaga

Mnogo informacija ide ka vama - ali polovina nije istinita, a dobar deo je preuveličan. Na vama je da tražite istinu i saznate u šta treba da verujete. Istina će biti čudnija nego što ste mislili — zato se pripremite!

Škorpija

Finansije izlaze na videlo, pozivajući vas da počnete da štedite. Vaša finansijska situacija je možda dobra sada, ali želite da se obezbedite kako biste mogli da pobegnete na neku daleku destinaciju i sklonite se od svega.

Strelac

Po prvi put posle nekog vremena postajete nežni i otvoreni za upoznavanje na dubljem nivou. Konačno ćete moći da razumete svoje emocije tokom ovog punog Meseca, što vam omogućava da govorite iz srca i da idete za onim šta želite bez oklevanja.

Jarac

Napravite korak unazad i sagledajte stvari iz druge perspektive. Prostor za razumevanje situacija i odnosa pomoći će vam da vidite stvari kristalno jasno. Ponekad vam je potreban trenutak da se ohladite i razmislite pre nego što preduzmete odlučnu akciju. Dajte sebi vremena pre nego što donesete bilo kakve konkretne odluke.

Vodolija

Mesečeva svetlost vas tera da se setite ko ste (i ko želite da budete). U protekloj godini vaši ciljevi i nade su evoluirali. Univerzum sada proverava da vidi koliko ste odrasli. Uverite se i sami da vam se sviđa kuda ste krenuli. Ako to uradite, nastavite!

Ribe

Do velikih promena na poslu može doći tokom punog Meseca, što otežava vaš posao. Pazite da ne preuzmete sve na sebe. Ako ne možete da idete u korak sa zadacima koji se stalno gomilaju, zatražite pomoć.

Komentari (0)
Loading