Za ova tri znaka jun će biti pakao: Preti im razvod i ozbiljni problemi u porodici

Nena Janković Vesti 15.06.2023 20:33 0

Ova tri znaka će imati mnogo ljubavnih problema u junu

svađa

Shutterstock

Tokom juna najburnije ljubavne situacije mogu da imaju svi oni koji su rođeni u znaku Vodolije ili imaju podznak/ Ascedent u znaku Vodolije. Takodje problematične ljubavne odnose mogu da imaju svi koji su rođeni u znaku Bika i u znaku Škorpije. 

Vatrena Venera u Lavu u kombinaciji sa uticajem Marsa u Lavu veoma negativno utiče na Vodolije posebno što se sada vraćaju problemi od pre nekoliko godina. Najvažnije je zaobilaziti teme iz prošlosti, posebno ako je u pitanju mogućnost da se Vodolijama jave bivši partneri ili bivše ljubavi. U ovim trenucima tokom juna najbolje bi bilo da ne pokazuju potrebu za dominacijom ili potrebu da se rasprave određene stvari. 

Kada su u pitanju oni koji imaju ovaj podznak, njihovo polje braka je ugroženo zbog potrebe da se suoče sa svojim greškama u vezi neiskazivanja emocija. 

Što se tiče  Škorpija i Bikova, njihove emocije su veoma neodređene i to veoma nervira partnera. To negativno utiče na partnerski odnos. Može vrlo lako doći do pucanja i najstabilnijih odnosa. 

Komentari (0)
Loading