Frizura prema horoskopskom znaku: Devicama pristaje kratak bob, a Vage obožavaju dugu, glamuroznu kosu!

Vesti 25.05.2023 10:25 0

Kombinacija frizure i horoskopa može biti zabavna, a može doneti i neke nove ideje za promenu imidža.

kosa

Printscreen/Instagram

Ako ste raspoloženi za novu frizuru, ali ne znate u kom pravcu da krenete, uvek se možete osloniti na horoskop da odluči... Barem iz zabave! Da li je to kratak bob, smeli pixie rez ili možda bob dužine do ključne kosti? U nastavku vam predstavljamo najbolje frizure prema horoskopskim znacima, a verujemo da će vas kombinacija frizura i horoskopa sigurno zabaviti ili možda inspirisati novom idejom za promenu imidža.

Škorpija - "meki" blunt bob

Škorpije se opisuju kao odlučna, moćna, intuitivna i lojalna, ali ih je lako pogrešno shvatiti. Iako spolja mogu izgledati grubo, oni su zapravo nežni. Za njih je idealan bob sa "mekim" krajevima, koji karakterišu pramenovi iste dužine, ali "tupo" isečeni. Sa sobom nosi dozu seksepila, elegancije i jednostavnosti.

 

 

Strelac - pixie rez

Za optimistične, slobodoumne, motivisane, za Strelčeve se kaže da samouvereno prate sopstveni stil, a ne trendove, pa im svaka frizura „odgovara“. Ako možda imate želju da probate nešto odvažno, onda je pixie rez savršen izbor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly White (@hollyevawhite)

 

Blizanci - francuski bob

Blizanci se opisuju kao svestrani, radoznali, inteligentni i brzi, pa će se tako ponašati prema svojoj kosi. Rado će se poigrati smelim krojevima i bojama, među kojima se ističe francuski bob. Radi se o "radikalnom" rezu do jagodica, upotpunjenom šiškama koje prelaze preko obrva, što izgleda veoma šik!

 

 

Device - bob do vilice

Vredne, kreativne i pedantne, Device su u potrazi za elegantnim verzijama. Ultraprecizan bob dužine do vilice je lep i uredan, kao da je napravljen za njih.

 

 

Vaga - duga i glamurozna kosa

Vage se opisuju kao diplomatične, šarmantne i idealistički nastrojene, a vole nešto nežno i romantično poput dugih, sjajnih talasa koji donose dašak glamura u kosi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SACHI PATEL (@sachletap)

 

Komentari (0)
Loading