Evo šta način na koji KIJATE otkriva o VAMA? Vi ste glasni i SAMOUVERENI, a možda ste samo željni PAŽNJE!

Vesti 04.12.2021 15:16 0

Verovali ili ne, ali ova instinktivna radnja može da kaže nešto više o vama

prehlada

Shutterstock

Robin Kermode, je osnivač konsultantske kuće za komunikacije i autor najprodavanije knjige "Speak so your Audience will Listen", a jednom prilikom je za "Femail" otkrio šta nalin na koji kijanjemo govori o nama.

Ova četiri načina pokazuju vaše posebne osobine.

Glasno kijanje

Ovakvi pojedinci uživaju u kijanju. Obično su glasni i ne smeta im kijanje u bilo kojoj situaciji. Uporni su i samouvereni i osećaju se prijatno u društvu.

Tiho kijanje

Ovakav način kijanja povezan je sa povučenim osobama koje ne žele da privlače pažnju na sebe. Oni će držati nos tokom kijanja ili će proizvesti jedva čujni zvuk. Obično su pristojni i svesni šta je društveno prihvatljivo, a šta ne. Uz to, osetljiviji su na komentare i kritike drugih.

Ponavljajuće

Ovakav tip kijanja povezuje se sa osobama koje žele da budu u centru pažnje. Mnogi od njih kijaju između dva i pet puta, ali većina ih je pritom jako glasna. "Serijsko" kijanje kod drugih izaziva neprijatnost, jer ih automatski povezuju sa narušenim zdravljem i bolestima.

Paranoično

Ove osobe nakon kijanja panično čiste kapljice koje su ostavili na površinama raznim dezinfekcionim sredstvima. Jako paze na svoju okolinu i brine ih šta drugi misle o njihovom izgledu.

Komentari (0)
Loading