Dnevni horoskop za PETAK, 5. maj: Blizancima komplikacije u ljubavi, Ribe više odmarajte!

Vesti 04.05.2023 20:30 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra.

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim blokadama zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. Situacija u krugu porodice je stabilna i to je nešto što može da vas itekako rastereti. 

Bik 

Danas vodite računa o mogućim problemima sa novcem zbog drugih. Nemojte se previše brinuti o drugima i njihovim potrebama, ipak budite sebi na prvom mestu. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. Problem ne može se rešiti tako lako, morate biti mudriji i strpljiviji. 


Rak 

Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što ste planirali da uradite tokom prošle nedelje. U narednih nekoliko dana od vas se očekuje previše u emotivnom smislu. Partner vas razume. 

Lav 

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja je veoma komplikovana kao poslovni partner. Nemojte donositi nagle odluke i pustite da se stvari rešavaju same od sebe. 

Devica

U ovom trenutku od vas zavisi sve što budete pravili i stvarali poslovno. Nikako se ne oslanjajte na druge ljude jer niko ne može da uradi shvari onako kako vi to radite. Zdravlje je odlično.

Vaga 

U narednih nekoliko dana bićete u mogućnosti da osoba u znaku Ovna vam objašnjava detaljno poslovne situacije. Te su stvari koje vam itekako mogu pomoći samo je vazno da se tome okrenete do kraja.

Škorpija

Do kraja dana bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Nemojte se previše nadati da će biti lako u odnosu sa partnerom jer on ima svoje razloge ponašanja i komunikacije koji vama nisu baš najjasniji. 

Strelac 

Novo je sto ćete biti previše okrenuti sebi i svojim planovima i željama a to će biti veliko iznenađenje za partnerski odnos. Porodica je velika materijalna podrška što vam mnogo znači u ovom trenutku jer ste poslovno u problemu sa novcem. 

Jarac

Ne možete da  se previše oslanjate na sebe već morate malo više da se okrenete i drugima. Ovo posebno važi za osobe koje imaju i poslovnu saradnju sa ljudima koji su bili bliski poslovno i ranije. Moguć problem sa stomakom.

Vodolija

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će izgledati poslovna situacija u vašem poslovnom okruženju. Morate se obratiti svima da vas dobro čuju i razumeju. Ljubavna podrška je tu i to vas jako veseli. 

Ribe 

Do kraja dana vodite računa o tome kako se dogovorate sa ljudima oko sebe. Nikl nije dužan da zna šta vi mislite i kako funkcionišete. Više spavanja i odmora do kraja ove nedelje. 

 

Komentari (0)
Loading