Dnevni horoskop za PONEDELJAK 01. maj: Ovnovima je napeta situacija u porodici, Blizancima slede komplikacije u ljubavi!

Vesti 30.04.2023 20:00 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana.

Dnevni horoskop za PONEDELJAK 01. maj: Ovnovima je napeta situacija u porodici, Blizancima slede komplikacije u ljubavi!

pixabay

Ovan 

Situacija u krugu porodice je veoma napeta zbog toga osećate da ne možete da kontrolišete svoje misli i emocije. Partnerski odnos doživljava transformaciju zahvaljujući vašoj želji da sve dovedete u savršen red. 

Bik 

Danas ste veoma negativno raspoloženi zbog problema sa spavanjem. Pokušajte da sve svoje probleme rešavate na vreme da ne bi doživljavali stresove unutar kuće. Zdravlje je pod uticajem emocija. 

Blizanci 

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da sve dovedete u pitanje. Partner je strašno potresen vašim emocijama koje su jako burne i nestabilne. Čuvajte se naglih pokreta. 

Rak 

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Nemojte dozvoliti da se drugi igraju sa vama i koriste vašu dobrotu i vašu potrebu da svima ugadjate. Ljubav je lek, iskoriste taj podatak.

Lav 

Do sada ste mnogo otvoreniji bili prema svima, ali danas ste pod uticajem Marsa i Venere - pa ćete moći da funkcionišete mnogo drugačije da bi naučili da sačuvate sebe i svoje stavove. Problem sa kožom. 

Devica 

Merkur aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da budete maksimalno posvećeni onome što je svrha razgovora. U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što možete da pružite. 

Vaga 

Do kraja dana povedite računa o mogućim blokadama u krugu porodice zbog vaše potrebe da se okrenete sebi. Niko vam neće zameriti to što ste posveceni sebi ali vam zameraju što ne dajete sebe drugima. 

Škorpija

Partner vam zamera što ste previše emotivno zatvoreni i zapravo to je njegova potreba da se istakne na bilo koji način. Čuvajte se duplih standarda u oblasti prijateljskih odnosa posebno u vezi osobe u znaku Vodolije.

Strelac

Danas je idealan period da se okrenete sebi i svojim željama. Nemojte da se bavite stvarima koje su nebitne posebno u odnosima sa poslovnim saradnicima. Za vas je najbitnije čista računica. 

Jarac 

Vaše zdravlje i prevenciju su vam trenutno fokus. Ne dozvolite da vas drugi koriste u vezi njihovih emotivnih odnosa. Čuvajte se naglih promena raspoloženja jer to loše utiče na vaše odnose sa partnerom. 

Vodolija 

Mesec u vašem polju zarade i posla aktivira vaše potrebe da se što više okrenete i budete otvoreni za nove poslovne mogućnosti. Novčana situacija je veoma komplikovana zbog negativnog uticaja drugih ljudi. 

Ribe 

Bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i uopšte njegovim rečima. Ovo je veoma dobar ljubavni period da se otvorite ka novim situacijama u kojima je moguće otvoriti nove poslovne mogućnosti. 

Komentari (0)
Loading