Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 4. maj: Jarčevi, ne započinjite važne stvari, Rakovi, tek kreće vaš period

Vesti 03.05.2023 18:00 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 4. maj: Jarčevi, ne započinjite važne stvari, Rakovi, tek kreće vaš period

unsplash

Ovan
Vaša energija je danas veoma delikatna zato što imate probleme sa načinom razmišljanja. Probajte da se što bolje koncentrišete i to će se pozitivno odraziti na vaš osećaj stabilnosti. Mogući problemi sa kičmom.


Bik
Previše ste tvrdoglavi i to se odražava na vaš odnos sa ukućanima. Probajte da kanališete svoje negativne misli i da se otvorite za neke nove poslovne priče. Zdravlje je stabilno. 


Blizanci
Komunikacija sa partnerom je veoma otežana zbog vašeg osjećaja ljubomore.  Gledajte da sredite emotivno sebe i ne dovodite svoj odnos sa partnerom u nestabilne aspekte.. Čuvajte se loših vesti. 


Rak 
Danas ste posebno nervozni i napeti zbog nerešenih situacija iz prošlosti.  Partnerski odnos je veoma je stabilan zbog vaše želje da sve dovedete u savršenom aspektu. Problemi sa spavanjem. 


Lav 
Sam početak dana je pod uticajem drugih ljudi posebno članova porodice.  To negativno utiče na vaše želje i potrebe. Veoma ste napeti zbog toga i niste u stanju da održite svoja obećanja. Problemi sa stomakom. 


Devica 
Tokom dana pokušajte da se emotivno sačuvate naročito kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Ljubavna situacija je već neko vreme u problemu i to zahvaljujući vašoj potrebi da stalno dominirate i donosite odluke samostalno. 


Vaga 
Ovo je veoma napet period kada su u pitanju odnose sa inostranstvom i sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete.  Pokušajte da se koncentrišete i okrenete sebi i svojim ambicijama. U narednih nekoliko dana mogući problemi sa kičmom. 


Škorpija
Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi i uspećete da popravite odnose sa partnerom i njegovim roditeljima.  Čuvajte se naglih odluka po pitanju poslovnih odnosa sa osobom u znaku Vodolije. 


Strelac
Vaš osećaj slobode je nezamenjiv i to je ono na čemu ćete raditi tokom celog dana. Partnerski odnos ne funkcioniše već neko vreme i gledajte da sa  partnerom to rešavate u najboljem mogućem smislu. Više spavanja. 


Jarac 
Do kraja ove nedelje potrudite se da budete sebi na prvom mestu jer imate probleme koje ne možete da rešite već neko vreme u krugu porodice.  Ljubavna situacija iz stabilna i to vas ispunjava maksimalno. 

Vodolija 
Do kraja nedelje povedite računa o tome koliko i na koji način sebe dajete posebno kada su u pitanju poslovni aspekti. Situacija u krugu porodice je veoma napeta zbog vaše potrebe da stalno budete " crna ovca ". 

Ribe 
Do sada ste previše bili opterećeni porodicom i odnosima u kući. Od danas pokušajte da se posvetite svemu onome što ste zapostavili. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše tvrdoglavosti i iskrenosti. 
 

Komentari (0)
Loading