Dnevni horoskoop za PETAK, 7. april: Dva znaka će biti u totalnom ljubavnom HAOSU, neće moći da se sastave

Vesti 06.04.2023 20:44 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

Dnevni horoskoop za PETAK, 7. april: Dva znaka će biti u totalnom ljubavnom HAOSU, neće moći da se sastave

Shutterstock

 

Ovan 
Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima i prijateljima. Emotivno se posvetite partneru ali nemojte dozvoliti da se okrenete protiv sebe. 


Bik 
Danas ste veoma aktivni poslovno i privatna strana je u drugom planu. Situacija je veoma komplikovana u krugu porodice zbog toga što niste u mogućnosti da se suočite sa ljudima oko sebe do kraja. 


Blizanci
Mars je aktivan u vašem polju zarade i nećete moći mnogo toga da uradite jer su to stvari koje ne zavise od vas. Poslovni aspekti su veoma zatvoreni jer ste previše sebe istrošili unazad nekoliko meseci. Zdravlje je odlično. 


Rak 
U narednih nekoliko dana kasnite sa svim aspektima posla i poslovno ste veoma udaljeni od onoga što je potrebno da radite. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška i to iskoristiti na najbolji način za sebe. 


Lav 
Emocije su veoma nestabilne i to je veliki teret za vas jer ste veoma emotivno rasejani unazad nekoliko meseci. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. 


Devica 
U ovom periodu je jako važno da se posvetite svemu onome što ste planirali ali ste zapostavili zbog posla. Partner je ljut zbog nekih vaših pogrešnih odluka koje su loše uticali na vas odnos. Zdravlje je stabilno. 


Vaga
Poslovno ste veoma stabilni zbog poslovnog uticaja drugih i to je ta vasa karakterna crta da ste uvek povezani sa drugima. U ljubavnom odnosu sve se svodi na to da ste previše otvoreni za saradnju sa partnerom ali ste zainteresovani i za druge sfere života. 


Škorpija
U ovom danu najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima i željama. Nemojte dozvoliti da se posvetite onome sto nije u vasem srcu i u skladu sa vašim emocijama i emotivnim stanjem. Zdravstveno ste veoma dobro. 


Strelac
Danas ćete se otvoriti za nove poslovne mogućnosti uz podršku osobe u znaku Ovna koja je vec neko vreme vama poslovna podrška. Ljubavna situacija je veoma zategnuta zbog vaše ljubomore i potrebe da sve dovedete u najbolji red ali za vas. 


Jarac 
Vaša situacija u krugu porodice je svedena na minimum i ne želite da sebw dajete previše emotivno. Ne želite da se bavite drugima koji vas ne zaslužuju. Poslovno okruženje vam je velika inspiracija i to vas čini zadovoljnim i srećnim. 


Vodolija 
Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući vašoj želji da uspete u emotivnom smislu. Partner će biti veoma ponosan na vas odnos i to vam se dvostruko vraća. Glavobolja. 


Ribe 
Komunikacija je dovedena u pitanju kada razmišljate o partnerskim odnosima. Ne želite da se opterećujete stvarima koje su nebitne posebno što to loše utiče na vaše emocije. Imaćete priliku da se vidite sa osobom sa kojom se dugo niste videli. 
 

Komentari (0)
Loading