Dnevni HOROSKOP za subotu 25. mart: Bikovi, povedite računa kako se ponašate, Ribe, iskoristite ovaj dan maksimalno

Vesti 24.03.2023 19:06 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za subotu 25. mart: Bikovi, povedite računa kako se ponašate, Ribe, iskoristite ovaj dan maksimalno

Shutterstock

Ovan

Energija Plutona koji je prešao u znak Vodolije osećate veoma burno posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Pokušajte da se distancirati od svega onoga što vam ne prija.

Bik 

Bićete veoma tvrdoglavi u želji da dobijete nešto što vam ne pripada i ulazite u sukob sa voljenom osobom. Povedite malo više računa o tome kako se ponašate kada su u pitanju odnosi u krugu porodice.

Blizanci

Do kraja dana vas očekuju lepe vesti od osobe u znaku Lava koja želi da vam bude poslovna podrška. Odnosi sa voljenom osobom ulaze u veoma tešku fazu zato što ne želite da popustite. 

Rak 

Veoma ste dobro raspoloženi zbog lepih reči koje dobijate od strane osobe u znaku Ovna i pritom imate emocije ka toj osobi. Čuvajte se kada su u pitanju emocije u vezi posla jer možete doživeti veliki stres. 

Lav

Ovo je dan kada možete da se posvetiti sebi i drugima ali vodite računa o tome kako komunicirate. Bićete veoma iznenađeni kada su u pitanju odnosi u krugu porodice i zbog novih informacija. 

Device 

Veoma ste tvrdoglavi i to zamera vaš partner. Poslovna situacija je veoma napeta i to vam ne da mira. Mogući problemi sa stomakom. 

Vaga 

Do kraja dana uživajte u onome što vam se pruža i nemojte donositi nagle odluke koje vas mogu koštati emotivno. Bićete veoma opterećeni stvarima koje su se dogodile u prošlosti na ljubavnom planu. 

Škorpija

Nemojte se nervirati zbog ljudi koje žele da se prikažu u najboljem svetlu. Ipak su to samo njihove lične odluke. Poslovna situacija je veoma ozbiljna jer niste na vreme odradili mnogo toga. 

Strelac

Vaša cena slobode je velika i od toga ne odustajete ni kada su pitanju odnosi sa porodicom. U narednih nekoliko dana od vas mnogo toga zavisi posebno kada su u pitanju poslovi u kući. 

Jarac 

Potrudite se da budete bolje raspoloženi i da ne donosite iznenadne odluke u vezi osobe u znaku Lava. Situacija u krugu porodice se smiruje zahvaljujući vašoj želji da bude sve u najboljem redu. 

Vodolija 

Potrudite se da budete što bolji prema svima a najviše prema sebi i na taj način da sačuvate svoj unutrašnji sklad. Vodite računa o mogućim problemima sa kičmom.

Ribe 

Ovo je idealan dan da se okrenete sebi i svim onim stvarima koje ste odavno planirali. Čuvajte se i ne dozvoljavate da vas drugi zloupotrebljavaju. 
 

Komentari (0)
Loading