Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 23. novembar: Rakovi, na meti ste OSUDA, budite sebi NAJBOLJI prijatelj, Ovnovi, odnos s partnerom konačno stabilan

Vesti 23.11.2021 08:00 0

Utorak je dan za planiranje, birajte sreću

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 23. novembar: Rakovi, na meti ste OSUDA, budite sebi NAJBOLJI prijatelj, Ovnovi, odnos s partnerom konačno stabilan

Shutterstock

 

Ovan 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na svoje zdravlje posebno na moguće probleme sa alergijama. Mogući sukobi u krugu porodice zbog neslaganja oko pitanja novca. Odnos sa partnerom je stabilan. 


Bik 
Mesec aktivira sve vaše negativne aspekte pa se danas savetuje da ne donosite nikakve odluke posebno kada je u pitanju novac i poslovna saradnja. Obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom. 


Blizanci
Vaša energija i vaša potreba da komunicirate danas dostiže maksimum. Budite spremni na saradnju posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Mogući problemi sa zubima. 


Rak 
Vaša snaga je  u mogućnosti saradnje sa drugim ljudima jer ste veoma empatični kao osoba. Tokom dana povoljne vesti u vezi jednog putovanja. Budite sebi najbolji prijatelj. 


Lav 
Do kraja dana moguće je da ćete biti veoma neraspoloženi zbog dešavanja u krugu porodice. Probaj te da se koncentrišete jer posle ona strana može da ispašta. Partnerski odnos je stabilan. 


Devica 
Do kraja ove nedelje imaćete nekoliko zanimljivih razgovora u vezi u vezi posla. Budite strpljivi kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Danas nije dan da isterujete pravdu. 


Vaga 
Vaša snaga leži u vašoj potrebi da dominirate posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa glavoboljom. 


Škorpija 
Tokom ovog dana je najvažnije da se okrenete sebi i da postavite sebi neka pitanja. Partnerski odnos je stabilan i to vas čini srećnim. Najvažnije je da partner zna da ste mu uvek potpora i podrška. 


Strelac 
Vaša komunikacija sa ljudima je danas veoma nervozna i napeta jer vi osećate svoju unutrašnju uznemirenost. Budite do kraja otvoreni u odnosu sa partnerom i zahtevajte istinu. 


Jarac 
Do kraja ove nedelje potrudite se da budete što bolja podrška vašem partneru jer je on ušao u jedan veliki problem što se tiče posla. Obratite pažnju na moguće probleme sa spavanjem. 


Vodolija
Do kraja dana Mars pokreće sve vaše aspekte koje se tiču nervoze i napetosti. Potrudite se da budete stabilni u odlukama kada je u pitanju poslovna strana naročito saradnja sa inostranstvom. 


Ribe 
Vaše emocije su danas u porastu i baš osećate blokadu na emotivnom planu. Do kraja dana potrudite se da budete u skladu sa onim što osećate jer od toga zavisi sve ono što vam se dešava nadalje. 
 

Komentari (0)
Loading