Dnevni horoskop za 17. mart, SUBOTU: Lavove očekuje ogromna SREĆA, Vagama stiže glas iz inostranstva!

Vesti 17.03.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za 17. mart, SUBOTU: Lavove očekuje ogromna SREĆA, Vagama stiže glas iz inostranstva!

Shutterstock

Ovan 

 

Ovo je idealan dan da se završe neke stvari koje ste ostavili od pre par nedelja. Situacija u krugu porodice je stabilna zahvaljujući vašoj intervenciji i razgovoru. Tvrdoglavo branite svoje stavove što daje i dobre rezultate. 

 

Bik

 

Odbijati pomoć i podršku voljene osobe na taj način imate osećaj bliskosti koje jako važan vašem partneru. Novčana situacija je nestabilna zbog uticaja drugih ljudi.Obratite pažnju na moguće probleme sa grlom. 

 

Blizanci

 

Čuvajte se reči koje možete da izgovori te jer Merkur negativno utiče na vaše ponašanje i razmišljanje. Partnerski odnos je veoma nestabilan jer ne obraćate dovoljno pažnje na njegovo ponašanje i razmišljanje. 

 

Rak 

 

Bićete pod jakim uticajem osobe u znaku lava i to je ono što će vas danima držati kao pod pritiskom. Nemojte se previše brinuti za sve, stvari će se srediti sami od sebe. Zdravlje je odlično. 

Lav

Naredan period vam ide na ruku kada su svi apekti u pitanju. Sa lepim vremenom stižu i lepe povoljne vesti za vas. Iznenadićete se koliko je sreća na vašoj strani. Zdravlje, povedite računa o hrani.

 

Devica 

 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što možete i to vam stvara tenziju. Napravite bolju taktiku u vezi posla i poslovnih obaveza. Zdravlje je stabilno ali kritično može biti spavanje. 

 

Vaga 

 

Ovo je idealan period da se posvetite svemu onome što ste zapostavili kod sebe. Počnite sa partnerom i njegovim emocijama. Mnogo toga novog ćete saznati. Stiže vam glas iz inostranstva. 

 

Škorpija

 

U narednih nekoliko dana od osobe u znaku Jarca vam stiže velika poslovna podrška i imajte na umu da je to veliki uspeh. Ne umanjujte svoj uspeh i ono što vi zaista jeste. Ljubav je lekovita i tako postupajte. 

 

Jarac 

 

Sve je u znaku posla i tokom vikenda. Bilo bi dobro da se malo više posvetite sebi i svojim planovima za budućnost jer to niko ne može sem vas. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja živi van zemlje. 

 

Vodolija

 

Tokom prve polovine dana bićete pod jakim uticajem drugih a onda se okrećete sebi i svojim planovima za naredni period. Dobro razmislite o tome šta vam je činiti u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. 

 

Ribe 

 

Danas sebi dajte oduška i nadjite način da odmarate. Nemojte dozvoliti da se okrenete protiv sebe. Sve je na vama i u vama. Partner je veoma komplikovan jer ne može da vam objasni ono što želi. 

 

Komentari (0)
Loading