Dnevni HOROSKOP za PETAK, 19. novembar: Rakovi, loše vesti na poslu, Blizanci, razmislite o odlasku kod psihologa!

Vesti 19.11.2021 08:30 0

Pripremite se za brojne lepe svari, ali i one, manje prijatne za koje moramo da znamo kako sa njima

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 19. novembar: Rakovi, loše vesti na poslu, Blizanci, razmislite o odlasku kod psihologa!

Printscreen/Youtube

 

Ovan 

Danas nemojte da dopustite da vas drugi opterećuju posebno kada je u pitanju poslovna strana. Mesec aktivira vašu nervozu i napetost što se loše odražava na vaše zdravlje. Naučite da čuvate sebe. 


Bik 
Tokom dana očekuju vas vesti iz inostranstva koji mogu da vam reše novčana pitanja. Partnerski odnosi veoma komplikovan jer je partner ljubomoran. Porodična situacija je stabilizovana. 


Blizanci
Ovo je idealan period da započnete rad na sebi posebno kada je u pitanju odlazak psihologu. Problemi koji su se nagomilali jedino možete tako da rešite. Zdravstveno stanje je stabilno. 


Rak 
Tokom ove nedelje mogući su problemi na poslu a danas je dan kad to može da se reši bez sukoba. Ljubavna situacija je bolja jer je partner rešio da sagleda stvari iz svog ugla. 


Lav 
Danas ne ulazite u sukobe iz kojih ne možete izaći kao pobednik. Vaša sujeta to ne može da istrpi. Porodična situacija je kritična jer niste dali svoje mišljenje. Potrudite se da tu radite do večeras. 


Devica 
U ovomo periodu najvažnije je da budete mudri posebno kada su u pitanju poslovni odnosi sa osobom u znaku Ovna. Tvrdoglavost te osobe može da vam bude podsticaj da i vi nešto pokrenete kod sebe. 


Vaga 
Tokom današnjeg dana najvažnije da se okrenete sebi i onome što je u vašem interesu. Novčana situacija se stabilizuje preko osobe koja ima veze sa inostranstvom. 


Škorpija 
Naša snaga je u vašoj najboljoj proceni posebno kada je u pitanju posao koji tek treba da započete. Do kraja dana partner će postati veoma nervozan zbog stvari koje on nije završio. Na vama je da budete mudri. 


Strelac 
Vaša pozitivna energija utiče na sve ljude oko vas i to vam je posebno drago. Tokom dana očekujte povoljne vesti u vezi posla koji ste obavili već. Pohvala stiže od osobe u znaku Jarca. 


Jarac
U ovom periodu je najvažnije da budete u skladu sa sobom i sa svojim željama. Mnogi će pokušavati da utiču na vaše raspoloženje. Partnerski odnos je ušao u veoma lošu fazu. 


Vodolija 
Da bi ste prevazišli problem koji imate na poslu, najvažnije je da dobro komunicirati sa ljudima oko sebe. U odnosima sa partnerom obratite pažnju na svoje reči koje izgovarate. Mogući problemi sa kičmom. 


Ribe 
Sam dan počinje sa vestima koje će vas pomalo uznemiriti. Vesti se odnose na nešto što saradnici na poslu nismo odradili na vreme. Pokušajte da ne pravite dramu od svega.
 

Komentari (0)
Loading