Dnevni HOROSKOP za nedelju 12. februar: Rakovima neko radi iza leđa, Jarac mora da donese bitnu odluku!

Vesti 11.02.2023 20:11 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za nedelju 12. februar: Rakovima neko radi iza leđa, Jarac mora da donese bitnu odluku!

Shutterstock

Ovan 

Merkur aktivira vaše polje poslovne komunikacije i danas ćete biti posvećeni planiranju naredne radne nedelje. Situacija u krugu porodice je veoma stabilna. Nemate razlog za brigu. 

Bik 

Venera aktivira vaše polje poslovne saradnje i razmišljate intenzivno danima o razgovoru sa osobom u znaku Jarca. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. 

Blizanci

Danas ćete biti previše okupirani drugim ljudima posebno kada su u pitanju prijatelji i njihovi problemi.  Do kraja nedelje morate da nađete rešenje za vas poslovni problem koji datira od prošle godine. 

Rak 

Ovo je idealan period da se okrenete sebi i stvarima koje najviše volite jer ovo je dan za potpuno uživanje. Osoba u znaku Blizanaca vam je velika poslovna prepreka i o tome razmišljate danima. 

Lav 

Tvrdoglavo se ponašate u partnerskom odnosu i partner je veoma nervozan zbog toga. Najbolji način da rešite vaše međusobne nesuglasice jeste otvoren i iskren razgovor. 

Devica

Bićete veoma negativno raspoloženi tokom celog dana zbog mogućih problema sa hormonima. Situacija u kući je veoma goruća zbog problema koje su se nagomilali unazad nekoliko dana. 

Vaga 

Vaša poslovna situacija je veoma stabilna i to zahvaljujući vašem zalaganju. Kada je u pitanju novac imaćete velikih problema ako na vreme neke stvari dobro ne procenite. 

Škorpija

Mesec aktivira vaše polje rodbinskih odnosa i rodbina vas pritiska već neko vreme da se vidite i razgovarate. Najbolje bi bilo da izmislite dobar izgovor jer to vas sve previše umara. 

Strelac

Partnerski odnos je na velikoj prekretnici zahvaljujući vašoj poslovnoj prezaposlenosti. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi mogućih poslovnih transakcija. 

Jarac

Danas je dan kada bi trebalo da donesete neke bitne odluke u vezi ljubavne situacije. Osoba u znaku Lava je već neko vreme ljuta na vas zbog nerešenih poslovnih odnosa. 

Vodolija 

Ovo je idealan period da se okrenete sebi i svojim planovima, a da ne dozvoljavate da vas drugi koriste. Pokušajte da se distancirate od svih i da se posvetite onome što vam je najbitnije. 

Ribe 

Danas vam je savet da se dobro naspavate posebno zbog naredne nedelje koja je poslovno mnogo napeta. Čuvajte svoje emocije i svoje emotivne doživljaje samo za sebe. 
 

Komentari (0)
Loading