Dnevni horoskop za SUBOTU, 28. januar: Blizanci, vreme je da se posvetite SEBI, Škorpije smanjite EGO i potrebu za dominacijom!

Vesti 27.01.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za SUBOTU, 28. januar: Blizanci, vreme je da se posvetite SEBI, Škorpije smanjite EGO i potrebu za dominacijom!

Shutterstock

Ovan

Ljubav prema sebi danas dolazi do izražaja zahvaljujući vašoj potrebi da se pozabavite svojim životom. Povedite računa o mogućim sukobima u krugu porodice. 

 

Bik 

 

Venera pravi jako lep aspekt prema vašem Suncu i donosi lepe vesti u vezi ljubavnog odnosa. Vodite računa o tome na koji način donosite odluku u vezi poslovne situacije. 

 

Blizanci

 

Ovo idealan dan da se posvetite sebi i svojim potrebama i željama. Do kraja dana bićete preopterećeni ljudima iz vaše okruženja. Mogući problemi sa stomakom. 

 

Rak 

 

U narednih nekoliko dana bićete pod uticajem osobe u znaku Lava. Mišljenje ove osobe će vam biti jako važno u vezi svega onoga što se dešava u vezi poslovne situacije. 

 

Lav 

 

Subota je dan kada možete da se posvetite svojim umetničkim i kreativnim talentima. Odmorite od svega i naučite da sebe stavite na prvo mesto. 

 

Devica 

 

Situacija u kući je veoma napeta zbog mlađeg člana porodice. Najviše ste okrenuti sebi i to vam je dovoljno za današnji dan. Partner vas podržava u svim odlukama. 

 

Vaga

 

Venera vam veoma prija i na taj način donosite jako bitnu ljubavnu odluku. Nemojte biti previše tvrdoglavi kada su u pitanju vaše zdravlje i vaše zdrave navike. 

 

Škorpija

 

 

Vaša ljubomora i vaša potreba da dominirate vam stvaraju velike probleme u odnosu sa partnerom. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa novcem. 

 

Strelac 

 

Osoba u znaku Ovna vam stvara teret posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Partnerski odnos je stabilan zahvaljujući partnerovoj iskrenosti. 

 

Jarac 

 

Vaša vladajuća planeta Saturn je veoma stabilno postavljena u odnosu na vaše ambicije. Potrudite se da maksimalno iskoristite sve ono što vam stoji na planu posla. 

 

Vodolija 

 

Budite srećni jer ste uspeli da aktivirate mnoge ljude u vašem okruženju. Danas ćete za to dobiti potvrdu preko osobe ko je rođena u znaku Ovna i donosi vam lepe poslovne vesti. 

 

Ribe 

 

Vaša situacija je veoma nezahvalna jer ne umete da napravite balans između privatnog i poslovnog života. Najvažnija lekcija tokom današnjeg dana je da se pobrinete za svoju sreću. 

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading